Megújult az Unisport Futóbolt, kibővült árukészlettel várunk!

 

A volt Saucony szaküzlet a Szentendrei úton változatlan helyen, változatlan nyitvatartással, azonos értékesítő-tanácsadó kollégákkal várja minden régi és új vásárlóját. Facebook oldal és akciós kínálat is van.


Ami nem változik: kiemelt Saucony kínálat a jövőben is. Újdonság viszont, hogy árukészletünk jelentősen kibővült. Üzletünkben júliustól szinte minden futócipő- és futóruha márka elérhető és kiegészítők széles körével is bővült a paletta. Megtalálható nálunk az Asics, Nike, adidas és további sportszergyártók futással kapcsolatos terméke. A pontos cím: 1033 Budapest, Szentendrei út 89-93.

Egy kis ízelítő a kínálatból: Saucony Propel Vista női futócipő 29.990 Ft, Sucony Propel Vista férfi futócipő 29.990 Ft. Találkozzunk a Szentendrei úti üzletünkben és az interneten is! www.unisportfutobolt.hu Az üzletnek Facebook oldala is van!

Ingyenes számítógépes lábállás-diagnosztika és Podiart talpvizsgálat is lesz az Unisport Futóboltban, méghozzá július 14-én. Mindkét vizsgálat ingyenes, de előzetes regisztráció szükséges. Az egyes vizsgálatokra külön-külön kell jelentkezni. Időpontot itt tudsz foglalni.