Most vasárnap sem lesz a K&H mozdulj! velencei tóúszás

 

A siófoki obszervatórium meteorológusainak előrejelzése alapján a 7. K&H mozdulj! velencei tóúszás és túratriatlont augusztus 7-én sem tudjuk megrendezni. Az augusztus 13-i (esőnap augusztus 14.) megrendezéssel kapcsolatos döntésünket augusztus 11-én 12 órakor hozzuk meg az obszervatóriummal történt egyeztetést követően.


Miként tegnap hírül adtuk, hogy a 7. K&H mozdulj! velencei tóúszás és túratriatlont az eredeti, augusztus 6-i időpontban nem tudjuk megrendezni, s mostanra eldőlt, hogy másnapi esőnap sem megfelelő.

Amint jövő csütörtökön megszületik a határozat arról, hogy augusztus 13-án vagy 14-én rendezzük az eseményt, közzétesszük a futanet.hu-n és az esemény facebook oldalán. Az eddig beérkezett nevezések természetesen a későbbi időpontnál is érvényesek.

Az előnevezés már lezárult, s nem nyitjuk meg újra, az esemény új időpontjának megfelelően a helyszínen lehet majd regisztrálni - mind az úszószámokra (500 m, 1500 m, 3000 m, 6000 m), mind pedig a túratriatlonra.

Amennyiben a jövő hétvégén megrendezzük az eseményt, de te érvényes előnevezéssel nem veszed fel a rajtcsomagodat, akkor automatikusan jóváírjuk a befizetett nevezési díjadat a virtuális számládon, s az összeget felhasználhatod a BSI bármely eseményén, legkésőbb 2017. december 31-ig. Ha ehelyett azt szeretnéd kérni, hogy utaljuk vissza a pénzt, jelezd ezt a visszalépési űrlapon, amelynek megjegyzési rovatában add meg a bankszámlaszámodat.

A visszautalásokat és a jóváírásokat a megrendezés napja utáni héten, esetleg az esemény végleges elmaradásáról szóló határozatot követő héten hajtjuk végre.