Új versenyszám a Velencei-tónál: túraduatlon

 

A mostani hétvégére kitűzött K&H mozdulj! velencei-tavi tóúszáson újdonságként túraduatlon versenyszámot hirdetünk, amely a tó körüli kerékpározásból és a Velence-hegységben való rövid túrából áll.


A K&H mozdulj! velencei-tavi túraduatlont akkor válaszd, ha nem tudsz vagy nem szeretsz úszni, viszont eltöltenél egy kellemes, sportos napot a Velencei-tónál. A próba egy fél tókörnyi kerékpározással indul, majd egy gyalogtúra - az edzettebbeknek futás, többek között a pákozdi ingókövek érintésével -, végül a maradék fél kör újra bringával.

A pontos távok, Gárdonyból rajtolva: 13,2 km kerékpár - 6,8 km túra - 15,5 km kerékpár.

A nevezést nem csak erre a versenyszámra, hanem az összes többi úszótávra (500 m, 1500 m, 3000 m, 6000 m) és a túratriatlonra is újra megnyitottuk, az előnevezés csütörtökig lehetséges. (Az online nevezésért ide kattints. A BSI nevezési iroda elérhetőségeit és nyitvatartását itt találod.)

Miként múlt héten hírül adtuk, a siófoki obszervatórium meteorológusainak előrejelzése alapján a 7. K&H mozdulj! velencei tóúszás és túratriatlont sem augusztus 6-án, sem pedig 7-én nem tudtuk megrendezni. Az augusztus 13-i (esőnap augusztus 14.) megrendezéssel kapcsolatos döntésünket augusztus 11-én 12 órakor hozzuk meg az obszervatóriummal történt egyeztetést követően.