Hervis az Expo sátorban, a 31. SPAR Budapest Maraton Fesztiválon

 

Október 6-án 12 órától várja a Hervis a futókat a 31. SPAR Budapest Maraton® Fesztiválon, a versenyközpont melletti Expo sátorban.


Felső kategóriás futócipők széles választéka, Asics, Salomon, Adidas, Reebok, Nike és Under Armour márkák legújabb kollekciói és számos más futókiegészítő vár. A teljesítményed fokozása érdekében étrend kiegészítők, zselék és energiaszeletek széles skáláját is megtalálod itt.

Ha még nincs meg minden felszerelésed ahhoz, hogy a legtöbbet hozd ki magadból ezen a hétvégén, a rajtszámod átvétele után nézz be a Hervis sátorba. A rajtcsomagodban 20%-os kedvezményre jogosító kupont találsz, mely egy kiválasztott termékre érvényes. Ezt a Hervisnél rögtön fel is használhatod.

Csak az a futócipő nyújt teljes futásélményt, amely tökéletesen megfelel a futóstílusodnak. A Hervis sátorban lábanalízis segítségével megtudhatod, hogy melyik a legideálisabb futócipő számodra és mire érdemes futás közben figyelned.

Salomon Pro Team szaktanácsadás várja a futás szerelmeseit október 8-án és 9-én a Hervis sátorban: a Salomon márkát képviselő csapat professzionális tudással segíti megtalálni a számodra legmegfelelőbb Salomon futócipőt. Kérdezz tőlük bátran a Hervis sátorban, hogy minden Salomonnal kapcsolatos kérdésedre választ kaphass.