Önkéntes ritmusszekció: legyél tagja a leghangosabb szurkolói csapatnak!

 

A Budapest 2024 olimpiai pályázat csapata a Batthyány térnél lévő látogatóközpontja elé önkénteseket toboroz, hogy féltávnál különleges szurkolással spannolják a maratonistákat.


Félidőnél tart a magyar olimpiai pályázat, mivel 2015 őszén Budapest hivatalosan is a 2024-es nyári játékok kandidáló városává vált, jövő ősszel pedig a Nemzetközi Olimpiai Bizottság eldönti, hogy a három versenyben lévő város közül - Budapest, Párizs, Los Angeles - mely ország nyeri el a rendezés jogát.

Legyen szó egy akkora világverseny pályázóiról, mint az olimpiarendezés vagy egy maratoni futóverseny aktív résztvevőiről, félidőben mindenkire ráfér a buzdítás. Ha fél távig eljutunk, az azt is jelenti, hogy addigra már sok energiát fektetettünk a cél elérésébe, sikeresen teljesítettük az akadályokat, de még ki kell tartani a befutóig. Ilyenkor bizony elkél a buzdítás, jól jön néhány bátorító szó, ezért a Budapest 2024 önkéntes szurkoló csapatot toboroz a 31. SPAR Budapest Maraton® 21. kilométeréhez. A cél nem kevesebb, mint hogy ez legyen a leghangosabb szurkolói pont a városban, amelyről maguk a szervezők is gondoskodnak, de ami a zajkeltő eszközöket illeti, bíznak a szurkolók kreativitásában is.

Csatlakozz te is a Budapest 2024 Facebook oldalán vagy a contact@budapest2024.org email címen és hozz magaddal bármit, amivel zajt csaphatsz: trombitát, dudát, kereplőt, cintányér, üstdobot vagy fazekat fakanállal - bármit, ami alkalmas arra, hogy te is részese légy az önkéntes ritmusszekciónak! A szervezők minden önkéntesnek egyedi pólót biztosítanak, de tiéd lehet jó néhány olimpiai ajándék egyike is. Gyere el, és legyél nagyon hangos!