A Coca-Cola Magyarország felkészülten várja a futókat

 

A Coca-Cola Testébresztő programja már 11 éve támogatja az aktív életmódot és a mozgást. Budapest legnagyobb futórendezvényén, 31. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál-on nemcsak külön 30 kilométeres távval várják a futókat, hanem a frissítésről és a bemelegítésről is gondoskodnak.


A Spar Maraton történetében volt már rekkenő hőség és esős, hűvös őszi időjárás is, a frissítésre azonban sosem lehetett panasz. Így lesz ez idén is, hiszen a Coca-Cola Magyarország jóvoltából 9804 palack ásványvíz és 11664 palack izotóniás sportital várja a mezőnyt.

A jó futáshoz a megfelelő frissítés mellett a helyes bemelegítés is fontos, erről a Coca-Cola Testébresztő nagykövete, Kádár Papp Nóra gondoskodik majd, aki az online világból kilépve megmutatja, akár százakat is meg tud tornáztatni egyszerre. Nórival szombaton találkozhattok 11:00-kor, illetve vasárnap a 8:50-es bemelegítésen.

4 millió ember, 570 szabadidősport-rendezvény: a Coca-Cola Testébresztő Programjai mozgásra buzdítanak, és népszerű nagyköveteiken keresztül a közösségek építését is támogatják. A programnak köszönhetően az elmúlt 11 évben több mint 4,3 millióan vettek részt a közel 600 sportprogram valamelyikén.