Kapcsolódjatok ki a Dunán ringatózva!

 

Pihenjétek ki magatokat és élvezzétek a víz nyugtató hatását a 31. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál után Budapest első luxus álló szállodahajóján.


A 19.század eleje óta az orvosok jól bevett szokása a stresszes embereket hajóútra vagy víz közeli szanatóriumba küldeni. Mára már tudjuk, hogy nem feltétlenül az ott kapott orvosi segítség, hanem valójában maga a víz és annak közelsége az, ami pozitív élettani hatásainak köszönhetően segít felfrissülni, megújulni szellemileg és fizikailag is. Ezért szeretnénk most nektek bemutatni ezt a különleges szállodahajót, ami a 31. SPAR Budapest Maraton® után jó kikapcsolódási lehetőséget biztosít a feltöltődéshez.

Mindig is érdekelt milyenek lehetnek a Dunán álló luxushajók? Itt a lehetőség, hogy kipróbáld!

A négycsillagos On River Hotels MS Maribelle**** szállodahajó Budapest belvárosában, a Margit híd budai hídfőjénél várja leendő vendégeit. A hajóról lenyűgöző kilátás nyílik a Parlamentre és a Világörökség részét képező Duna-partra. Ha magas minőségű pihenésre vágytok egy különleges helyszínen, válasszátok őket! A WiFi a szálláshely egész területén ingyenes.

Panoráma Lounge Bárja 16:00-tól az esti órákig vendégeik rendelkezésére áll, árnyékolt napozóteraszuk kényelmes napozóágyaival és modern stílusú berendezésével nyújt kikapcsolódási lehetőséget a nap bármely szakaszában, az időjárási viszonyoktól függően.

Deluxe kabinjaikat letisztult, modern elegancia jellemzi. Az On River Hotels MS Maribelle**** Szállodahajó minden kabinja légkondicionált, saját zuhanyzós fürdőszobával rendelkezik, LCD TV-vel és műholdas csatornákkal valamint ingyenes WiFi-vel ellátott.

Céljuk, hogy a vendégek budapesti tartózkodása olyan feledhetetlen élmény legyen, amelynek során valóban átélhetik a város és a Duna varázsát. Személyzetük örömmel ad tanácsot vendégeiknek, legyen szó szervezett városnézésről, zenei rendezvényekről vagy egyéb programlehetőségről, amit Budapest kínálni tud.