A legszerencsésebb szurkoló-futó páros: Csaba és Emőke

 

A 31. SPAR Budapest Maraton® Fesztiválra meghirdetett szurkolói játéknak megtartottuk a sorsolását. Csaba két éjszakát tölthet a Szépalma Hotelben, Emőke egyéves ingyenes indulást nyert.


Szurkolói játékunk kuponját az internetről kinyomtatva vagy a programfüzetből kivágva lehetett bedobni, a frissítőállomásoknál kihelyezett gyűjtőládákban összegyűlt szelvények közül ma kisorsoltunk egyet.

Pokol Csaba kuponja lett a szerencsés, aki Gabura Emőke maraton-teljesítéséért drukkolt. Csaba egy két személyre szóló kétéjszakás, félpanziós hétvégét nyert a Szépalma Hotelben, míg Emőke 2017-ben ingyen indulhat a BSI eseményein. A nyerteseket emailben értesítjük a részletekről.

A Szépalma Hotel és Ménesbirtok a Bakony közepén kitűnő lehetőséget biztosít sportos kikapcsolódáshoz, aktív családi pihenéshez. A futókat, kerékpárosokat és gyalogtúrázókat gyönyörű erdei útvonalak várják Szépalmán, amelyek közvetlenül a szálloda bejáratánál kezdődnek és pár kilométeres távtól a több tíz kilométerig, könnyebb lankás tereptől a kemény kaptatókig egész évben változatos lehetőséget kínálnak a sportolásra.