BSI Futónagykövet az Év Testébresztői között

 

Szavazásra fel! A BSI bajai Futónagykövete, Kuritár Zoltán is ott van az Év Testébresztője díj jelöltjei között. Október 21-ig te is szavazhatsz a közönségdíjról, ráadásul a voksolókra nyeremények is várnak.


"Válaszd ki a kedvenced az 5 jelölt közül, és támogasd szavazatoddal, így te is hozzájárulhatsz, hogy jó helyre kerüljön az 500 000 forint!" - áll a testebreszto.hu-n.

A BSI-hez leginkább kötődő Kuritár Zoltán a 2006-ban megalakult bajai FuTeam SE futóegyesület alapítója, üzletágvezető, háromgyermekes apuka. 14 éve fut rendszeresen, a 2013-ban futott 3:32-es maratonjára a legbüszkébb. 2015-ben bekerült a jubileumi maratonfutók klubjába 10 teljesített SPAR Budapest Maraton®-nal. Az egyesülete által alapított, mostanra több mint 5000 tagot számláló Gyűjtsd a kilométereket csoporttal sokakat ösztönöz rendszeres mozgásra. "A legnagyobb sikeremnek azt tartom, hogy támogatásom mellett számos emberrel megszerettettük a futást. Olyan eredményeket tudtak elérni, amelyekről korábban álmodni sem mertek" - mondja. A fődíjat közös edzőtáborra és kisebb versenyek, illetve egy váltófutás megszervezésére fordítaná.

A másik négy jelölt: Háger-Jenei Krisztina, Szívós Zoltán, Hankovszkiné Medve Mónika és Vigh Krisztián.

A jelöltekről készült videókat megtekinteni, és szavazni itt tudsz.

A szavazók között kisorsolnak egy futópadot, illetve 10 db Coca-Cola Testébresztő csomagot (tartalma: 1 db túrabot, 1 db törülköző, 1 db technikai póló, 1 db táska és 1 db csuklópánt). A szavazás határideje: 2016. október 21. 9:00.