Ne csak fuss, olvass is róla!

 

Március 20-án jön a Spuri Futómagazin legfrissebb száma. Újabb 100 oldalnyi olvasnivaló arról, amit a legjobban szeretsz. Március 8-ig még előfizethetsz 2017 valamennyi lapszámára.

A Spuri Futómagazin 2017-es évfolyamának tavaszi számában segítünk kitalálni, hogy miként ess neki az idei futószezonnak. Számba vesszük, hogy milyen tavaly megszületett rekordok után futunk majd idén. Foglalkozunk az izomlázzal, a sérülések pszichológiájával és a felépüléssel, valamint az újrakezdés tudnivalóival. Bemutatjuk Mike Gratton maratonistát, Filo Editet, akinek két szenvedélye van: a szaxofon és a futás, illetve Csécsei Zoltán ultrafutót, aki 2016-ban egy Guiness-rekordot és egy világcsúcsot is megdöntött, nem csoda, hogy ő lett az év hazai ultrafutója.

A márciusi lapszámban megismerkedhetsz néhány BSI-futónagykövettel is, hogy tudd, kihez fordulhatsz, ha szívesen futnál közösségben lakhelyed környékén. A maratoni felkészülés örök téma, ezúttal néhány nagy nemzetközi maratonhoz adunk tippeket. Emellett most is foglalkozunk a hazai futómozgalmakkal, részletes körképet adunk a tavaszi versenyekről, és táplálkozási tanácsokkal is ellátunk.

A Spuri Futómagazin 2017-ben négyszer jelenik meg, márciusban, júniusban, szeptemberben és novemberben.
A 2017-es év (nyomtatott) lapszámaira március 8-ig tudsz előfizetni, megteheted online módon weboldalunkon, illetve személyesen a BSI nevezési irodájában.
Ráadásul ha még most előfizetsz, futófelszerelést is nyerhetsz:



Előfizetés esetén egy lapszám ára 850 Ft helyett 750 Ft, Spuri Aranykártyával rendelkezőknek csak 675 Ft.
Fizess elő még ma, és foglalkozz a fotelben is a futással!

A Spuri Futómagazin adott számát megvásárolhatod Budapesten, Váci úti nevezési irodánkban, illetve a Spuri Futóboltokban is.

Ha a nyomtatott verzió helyett elektronikusan olvasnád magazinodat, a digitális verzióra is előfizethetsz lapszámonként 600 Ft-ért.