Olimpiai Ötpróba: májusi versenyszámok

 

2017 májusában két versenyünkön is gyűjtheted az Olimpiai Ötpróba pontjait. A Tour de Tisza-tó 65 km-s távján és a Női Futógála 10 km-s távjával is 2 pontot szerezhetsz! Ha mindkettőt teljesíted, 2 sportágat is letudtál.

Az Olimpiai Ötpróba a sportolás élményéről, a közösségi együttlétről, az egészségről és az országismeretről szól. A 2020-as olimpiáig tartó ötpróba lényege az, hogy díjazza a teljesítményt. A program keretében 6 különböző sportágban teheted próbára magad úgy, hogy részt veszel megjelölt sporteseményeken. A sikerest teljesítés az ötpróba pontokkal díjazza, melyek a program végén tárgyi ajándékokra válthatók.

A választható sportágak:
- futás
- úszás
- országúti kerékpározás
- hegyi kerékpározás
- evezés (kajak-kenu)
- túrázás

A táv függvényében versenyszámonként megszerezhető pontok: 4, 2 vagy 1 pont. A részletes kiírást lásd az Olimpiai Ötpróba weboldalán.

Egyéni ötpróbázóként a következő garantált ajándékokat szerezheted meg :
- 15 pontért: Olimpiai Ötpróba baseballsapka
- 25 pontért: Olimpiai Ötpróba póló
- 40 pontért: Olimpiai Ötpróba hátizsák
- 60 pontért: a 2020-as tokiói olimpián induló magyar csapat hivatalos felszerelése alapján tervezett melegítő (Ezért legaláb 5 sportágban kell pontokat gyűjteni.)

Online nevezési rendszerünkben az ötpróbán résztvevő versenytávjainkat hamarosan az ötpróba logójának feltüntetése jelzi majd.
Ha ötpróbázni akarsz, ezt a logód keresd a versenyszámok mellett:



Az Olimpiai Ötpróbára regisztrálni a sorozat honlapján lehet idekattintva.

A regisztráció kezdetén visszamenőleg is el lehet számoltatni a különböző teljesítésekért járó pontokat. Így tehetsz például a Telekom Vivicittán teljesített távokkal. Vagyis az áprilisi hétvégén lefutott távok későbbi regisztráció esetén is ponttá válthatók, kérhető azok jóváírása.