Egyetlen nyári állomás a Félmaratonmániában

 

Ha a sikeres Félmaratonmánia sorozatodhoz szükség van a nyári teljesítésre, akkor csapj a homlokodhoz, jelenleg ugyanis a júniusi K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltó egyéni félmaratoni száma az egyetlen lehetőséged.

A Félmaratonmánia lényege, hogy amennyiben egymást követő négy évszakban is teljesítesz egy félmaratoni versenyt a BSI eseményein, a negyedik célba érkezés után megajándékozunk egy - a négyévszakos teljesítést szimbolizáló - csodaszép éremmel.



A gyűjtést bármelyik számodra szimpatikus BSI-versenyen elkezdheted, a sorozat viszont nem szakadhat meg, vagyis ha Félmaratonmánia-érmet szeretnél, egy évszakot sem hagyhatsz ki.

Miért fontos ez most?

Ha jelenleg már teljesítettél 1, 2 vagy 3 félmaratont, ahhoz, hogy a gyűjtés érvényes maradjon, nyáron is rajthoz kell állnod!
A BSI eseményeinek sorában idén egyetlen nyári félmaratoni versenyszám szerepel, 2017. június 11-én a K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltón tudsz egyéni félmaratont futni.
Az egyéni félmaraton teljesítésére egy váltócsapat első tagjaként is lehetőséged van. Ez esetben a 8 órás indulás helyett 11 órakor fogsz elrajtolni - a váltócsapatokkal együtt.



Ha tehát teljesíteni akarod a Félmaratonmániát, tervezz és nevezz időben a K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltó egyéni félmaratonjára! Május 2-ig még nagyon kedvezményesen válthatod meg helyed a rajtvonal mögött! Várunk a Városligetben három körre!