Vidéki helyszíneken folytatódik a Telekom Vivicittá

 

Vidéki helyszíneken folytatódik a Telekom Vivicittá Városvédő Futás 2017-es versenysorozata. Szombaton Szegeden, vasárnap Pécsett állhatsz rajthoz! Ünnepeld városodat futással!

A szegedi mezőnyre egy 3,4 km-s kellemes, belvárosi futás vár. A dél-alföldi futóbarátok 10 órakor rajtolnak majd a Dóm térről.
Az útvonaltérképért kattints ide!

A pécsiek és a környékbeli futók 3,2 km megtételével fejezhetik ki rajongásukat Baranya megye meditterán ékszerbdoboza iránt. A mezőny 11 órakor rajtol a Széchenyi térről.
Az útvonaltérképért kattints ide!

Az online nevezésre mindkét helyszín esetén május 11-ig van lehetőség.

Szegedieknek:


Pécsieknek:


Május 11 után csak a helyszíneken felállított versenyközpontban lehet nevezni, Szegeden 8.00 és 9.45 között, Pécsett 9.00 és 10.45 között.

Mindkét vidéki Vivicittá eseményhez kapcsolódóan folytatódik a Telekom jótékonysági akciója. A versenysorozat egyik kiemelt jótékonysági programja az Autistic Art Alapítvány munkájának támogatása. Készíts egy selfiet magadról úgy, hogy a Telekom Vivicittá pólóját viseled, és töltsd fel #egyekvagyunk hashtaggel Instagramra. A Telekom minden kép után 100 Ft-ot adományoz az alapítványnak.

Nevezz, és fuss a városodért a barátaiddal, szüleiddel vagy gyermekeiddel közösen!

A Vivicittá mozgalma Olaszországból ered, 1984-ben indult útjára. Az olaszok gyönyörű, ám zsúfolt és lassan lakhatatlanná váló történelmi városaik lakóit szerették volna ráébreszteni lakóhelyük értékeire. Innen a verseny neve: Vivicittá - éljen a város, szeresd a várost! Többféleképpen értelmezhető a rendezvény elnevezése, amely születésétől kezdve egyre több helyszínen zajlik. Budapest 1986-ban csatlakozott, az első két év után pedig 30 olasz város mellett New York, Barcelona, Brüsszel, Lisszabon is bekapcsolódott a sorozatba.