Hétvégi partnerversenyeink

 

Megvan még a Spuri Aranykártyád? Elő vele, a hétvégén ugyanis hasznát tudod venni, vagyis nevezési kedvezményt tudsz érvényesíteni partnerversenyeinken! Bőszénfán, Izsákon, Tárnokon és Sülysápon várnak partnereink!

Május 13-án, szombaton, Bőszénfán, a Zselici Nyárköszöntő Futóversenyen kétféle táv vár a futókra. A félmaratoni távot egyéniben és 3 fős váltóban lehet teljesíteni. A 3,8 km-s "bátorító" távra pedig egyéni indulókat várnak a szervezők. A rajt és cél mindkét esetben a zselici Ropolyi-tó. Spuri Aranykártyával 25%-os kedvezményt érvényesíthetsz a nevezésnél.

Izsákon, a X. Kolon Kupa Futóversenyen mindenki talál magának való távot. A legrövidebb táv 300 méter, a leghosszabb a félmaratoni 21 km, de futhatsz 2,5 vagy 5,5 km-t is. Spuri Aranykártyával 20%-os kedvezményt tudsz érvényesíteni a nevezésnél.

Vasárnap, május 14-én a 11. Sülysápi Futónapon is versenybe szállhatsz. A Tápiómenti Tömegsport Alapítvány eseményén az ovis futástól kezdve a félmaratoni távig választhatsz a versenyszámok közül. Spuri Aranykártyáddal a 3,7 km-s, a 10,7 km-s, valamint a félmaratoni táv nevezési díjából kapsz kedvezményt.

A Tárnoki Tófutáson vasárnap 2,5 és 6,5 km-en indulhatsz, vagy választhatod a 19 km-s távot. Az előnevezés lezárult, de a helyszínen még megválthatod a helyed, ha indulni szeretnél.