K&H mozdulj! egyéni félmaraton: LEZÁRTUK A NEVEZÉST

 

A 24. K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltó egyéni félmaratoni számában a pünkösdi hétvégén elértük a nevezési létszámlimitet, vagyis 2300 indulóval a rajtvonal mögött a nevezést lezártuk!

Egyéni nevezéseket sem a 8 órakor induló egyéni futamra, sem a 11 órakor induló váltók futamára nem fogadunk, vagyis aki váltó első tagjaként tervezett egyéni félmaratont (is) futni, de az egyéni számra még nem nevezett be, annak erre már nincs és nem is lesz lehetősége.

Nyitottak még viszont a váltószámok. Ha lemaradtál az egyéni nevezésről, válts csapatra! Fűzd meg a barátaidat, családtagjaidat, kollégáidat, és álljatok rajthoz a félmaraton- vagy a maratonváltó versenyszámok valamelyikében. A félmaratonváltó 3 db 7032 méteres körét háromfős csapatok teljesíthetik, minden tag kötelezően egy kört fut. A maratonváltó 42,2 km-es versenytávján két-, három-, négy-, öt- vagy hatfős csapatok állhatnak rajthoz, a csapattagok tetszőleges felosztásban összesen 6 db 7032 méteres kört teljesítenek.



Nevezni 2017. június 7-én, szerdán 17 óráig tudsz online a lenti gombra kattintva, vagy személyesen a BSI Váci úti Nevezési irodájában.

A váltók esetében helyszíni nevezésre is van lehetőség az alábbi időpontokban:
- június 9-én 10-18-ig
- június 10-én 10-16-ig
- június 11-én legkorábban 6:30-kor, legkésőbb a versenyszám rajtja előtt 30 perccel.

A helyszíni nevezésre a Városligetben felállított Versenyközpontban lesz lehetőséged.

Váci úti Nevezési irodánk a verseny előkészületei miatt június 8-9-én zárva tart.