Legyél te a 32. SPAR Budapest Maraton Fesztivál sztárja!

 

Ki akarsz tűnni az október 14-15-i V4 Futóhétvége harmincezer futója közül?

Új kihívást keresel magadnak a sokadik maratonodon?

Mosolyt szeretnél csalni futótársaid arcára a legnehezebb pillanatokban?

Szívesen szerepelnél a versenyről készült filmekben?

Szeretnéd, hogy szurkolóid könnyen felismerjenek a mezőnyben?

Ha a kérdések bármelyikére "igen" a válaszod, vedd komolyan javaslatunkat és fuss jelmezben a 32. SPAR Budapest Maraton Fesztivál bármelyik távján!

Nem szabunk határt kreativitásodnak, szabadon szárnyalhat a fantáziád a jelmez megalkotásakor. Külön értékeljük a jelmezes egyéni futókat és a párosban, vagy a Flora Maratonstafétában indulókat, ha minden váltótag jelmezben fut.

A részvétel egyszerű. A versenyed rajtja előtt készített rajtszámos, jelmezes fotódat -váltók esetében minden tag szerepeljen a képen- oszd meg a verseny közösségi oldalán, vagy instagramon a #budapestmaraton és #maratonjelmezben hashtagekkel neved feltüntetésével, majd teljesítsd maskarában a távot. (Szívesen látunk olyan fotókat is, amelyek a jelmezkészítés mozzanatait örökítik meg.) A versenyt követően közösségi oldalunkon szavazásra bocsátjuk a beérkezett fotókat és a legtöbb szavazatot kapott három jelmezest díjazzuk.

Az ő jutalmuk - és most kapaszkodj meg! - 3-2-1 db a BSI 2018-as versenyein felhasználható szabadon választott egyéni nevezés.