32. SPAR Maraton Fesztivál - V4 Futóhétvége: nevezz hétfőig

 

Szeptember 26-án, kedden kategóriát ugranak a nevezési díjak. Nevezz hétfőig nagyobb kedvezménnyel, és légy ott Magyarország legnagyobb futóünnepén!

Fusd le életed első vagy sokadik maratonját Budapest legszebb helyeit érintve, érezd magad turistának, és élvezd a szurkolók szeretetét. Ha a 42,195 km-t soknak érzed, választhatod a Theodora 30 km-s távját is, mely együtt halad a maratoni mezőnnyel, de teljesíheted pároddal/barátoddal/barátnőddel párban is a maratoni távot. A Flora Maratonstafétát 4 fős baráti társaságoknak, céges vagy családi csapatoknak ajánljuk. A vasárnapi nap legrövidebb futótávja az Actimel 10 km.

Ha nem vagy hosszútávfutó, akkor se maradj otthon, gyere ki szombaton a legnagyobb hazai szabadidősport-rendezvényre, és válassz kedvedre a rövidebb távokból. A Riska Minimaratonon 5 km-n teheted próbára magad, a 2,5 km-s Real Nature Maratonkán az iskolai csapatok mellett egyéni nevezőknek is indítunk futamot. A Fitt Pöttyös Gyaloglás 2,5 km-t garantáltan bárki teljesítheti. A legkisebbeket Anyával és Apával együtt a Családi Futás 600 métere várja. A fogyatékkal élők Esélyegyenlőségi futama 400 méterre várja a sportolni vágyókat. Ha pedig csapatban választanátok a rövid távok közül, a V4 Váltó 4*2 km-e vár rátok.



Gyere, és vegyél részt a 32. SPAR Budapest Maraton Fesztivál - V4 Futóhétvégén futóként vagy szurkolóként!
Nevezz szeptember 25-ig nagyobb kedvezménnyel!
Nevezni személyesen Váci úti nevezési irodánkban tudsz, vagy szeptember 23-án, a 7. kerületi Futó- és Gyaloglónapon, a Városligetben felállított Versenyközpontban Spuri Aranykártyás áron!

Az online nevezésért kattints a megfelelő gombra!

A szombati (rövidebb) távok valamelyikére szeretnék nevezni:



A vasárnapi (hosszabb) távok valamelyikére szeretnék nevezni:



Kedvcsinálóként nézd meg a tavalyi eseményről készült filmünket!



És kövesd Facebook-oldalunkat idekattintva!