Barilla Tésztaparti a 32 .SPAR Budapest Maraton Fesztiválon

 

Töltekezz a 32. SPAR Budapest Maraton Fesztivál vasárnapi távjaira a Barillával a szombati tésztapartin.

Barilla Tésztaparti - N.1 tészta Olaszországban!
Időpont: 2017.10.14. szombat, 11:00-17:00
Helyszín: Az 56-osok terén felállított rendezvénysátor

A Barilla Tésztapartin történő részvétel a 32. SPAR Budapest Maraton® és a Theodora 30 km indulóinak térítésmentes, az érintett távok nevezői rajtszámuk felmutatásával juthatnak hozzá a partira szóló jegyhez. A Barilla Tésztapartin ugyanakkor bárki részt vehet, aki jegyet vált, vagyis ha másik egyéni távon vagy csapatban indulsz vasárnap, akkor is várunk. Sőt, a Barilla tésztáival a szombati távokon elvesztett energiát is visszapótolhatod.

A durumbúzából készült tészta fontos forrása az egészséges szénhidrátoknak (összetett szénhidrát), melyek lényeges elemei, különösen a A SPAR Budapest Maraton előtt, az aktívan sportoló és az egészségtudatos személyek étkezésének. A Barilla tészta könnyebben emészthető, mint a nem durumbúzából készült tészták, valamint fokozatosan juttatja az izmokat a szükséges energiához, ezáltal hosszabb ideig segíti azok működését.

A tésztapartin a részvétel limitált, összesen 2500 jegyet tudunk kiadni.

Jegyárak:
1500 Forint vagy 5 EURO (kizárólag a helyszínen megváltható)

A jegyet személyesen a tésztaparti helyszíne mellett felállított sátornál lehet átvenni 10.30-tól a készlet erejéig. A 32. SPAR Budapest Maraton és a Theodora 30 km résztvevői jegyüket a rajtszám felmutatásával kapják meg.

A jegy ára tartalmaz:
- részvételt a Barilla Tésztapartin
- egy adag tésztát
- egy italt (Dreher sör vagy Theodora kristályvíz)
- egy csokoládét.

A Tésztaparti résztvevői az alábbi tésztákból választhatnak:

Választható tészták ( a készlet erejéig):
- Fusilli tészta Basilico szósszal (Basilico szósz, Paradicsompüré, Sűrített paradicsom, Hagyma, Napraforgóoloaj, Bazsalikom, Cukor, Só, Természetes aromák)
- Bavette tészta Pesto Genovese szósszal (Pesto Genovese szósz, Napraforgómagolaj, Bazsalikom, Kesudió, Grana Padano, Tejsavópor, Pecorino Romano, Cukor, Extraszűz olivaolaj, Bazsalikomkivonat, Természetes aroma (tej), Fokhagyma, Író por (tej), savanyúságot szabályozó anyagok)
A vastag betűvel szedett összetevők allergiás reakciót válthatnak ki az azokra érzékenyekből.