A Cég is fut is a 32. SPAR Budapest Maraton Fesztiválon

 

A BSI 9 eseményt érintő sorozatának idei utolsó állomása következik október 14-15-én. A 32. SPAR Budapapest Maraton Fesztivál mindkét napján vannak olyan versenyszámok, amelyek pontot érnek a cégek számára.

Szombaton a 2,5 km-es Real Nature Maratonka, a 2,5 km-es Fitt Pöttyös Gyaloglás, az 5 km-es Riska Minimaraton és 4*2km-s V4 Váltóban lehet pontot gyűjteni, vasárnap a SPAR Budapest Maraton - Maraton párban és a 4 fős Flora Maratonstaféta versenyszámaiban érdemes rajthoz állni céges futóként.

A Fut a Cég sorozat 2017. évi etapjának pillanatnyi eredményei alapján 38 olyan cég van (Nézd meg, a Te munkahelyed köztük van-e!), amelyik eddig 3 eseményünkön vett részt, ezért mondhatjuk, hogy "kötelező" indulnia a hétvégi eseményen, ha fel akar iratkozni a szezon végi céges dicsőségtáblára, a versenykiírás szerint ugyanis ehhez legalább 4 eseményen részt kell vennie az adott cég futóinak.



Egy kis statisztika: eddig 621 cég indult el valamelyik érintett BSI-eseményen, a cégek közül 4 vett részt mind a 8, már lezajlott eseményen (K&V Solutions Kft, Mátrai Erőmű Zrt., Richter Gedeon Nyrt., Szerencsejáték Zrt,) 5 olyan cég van, amelyik 7-szer volt jelen, 6 olyan, amelyik 6-szor, 10, amely 5-ször és 18 cég van, amelyik 4 eseményen futott már idén.

Máshonnan közelítve: a 621 cégből 155 vett részt legalább két érintett versenyünkön, közülük 80 legalább 3-szor, 43 legalább 4-szer, 25 legalább 5-ször, 15 pedig legalább 6-szor indult idei BSI-eseményen.

A Fut a Cég sorozatunk aktuális eredményei az alábbi képre kattintva érhetők el:



A részletes kiírást pedig idekattintva találod.