A lejáró nevezési határidők napja van - 3 esemény is érintett

 

A 14. K&H mozdulj! Balaton maraton és félmaraton, a 3. Zúzmara Félmaraton és Futófesztivál és a 11. Spuri Balaton és FélBalaton Szupermaraton nevezési határideje is lejár ma éjfélkor. A Te kedvenced köztük van? És neveztél már?

Holnaptól mindhárom esemény nevezési díjai emelkednek. Ha szeretnél ott lenni, ne várj tovább, élj a kedvezményes nevezés lehetőségével, nevezz még ma, és költsd valami klassz futóholmira a megspórolt forintjaidat.

Nevezni személyesen is tudsz Budapesten, Váci úti nevezési irodánkban. A nevezési iroda pontos elérhetőségét idekattintva találod.

Ha inkább kényelmesen otthonról váltanád meg helyed a rajtvonal mögött, az alábbi gombokra kattintva pár perc alatt benevezheted magad és/vagy ismerősödet (is):

14. K&H mozdulj! Balaton maraton és félmaraton

Miért érdemes nevezni? Mert Siófokon, a téli Balaton mellett kiváló hangulatban búcsúztatjuk el a 2017-es futóévet. Az eseményre szinte mindenki visszajár, aki egyszer már belekóstolt! Ráadásul a távok széles választéka vár, biztos van köztük olyan, amelyet neked találtunk ki.

3. Zúzmara Félmaraton és Futófesztivál

Januárban a HUNGEXPO-n és a Kincsem Parkon átfutva bebizonyíthatod magadnak, hogy a futás számodra nem csupán hóbort, hanem szenvedély. Aki szívből futni, az télen is fut. Győzd le a hideget és magadat, és fuss télen is, velünk is!

11. Spuri Balaton és FélBalaton Szupermaraton

Négynapos Balaton-kerülő eseményünk maga a csoda. 4 nap alatt megkerüljük a Balatont, ki részben, ki egészben, ki egyéniben, mások pedig párban vagy csapatban. Választhatod a féltávot is, vagy futhatsz klasszikus maratoni és félmaratoni távot, de jöhetsz belekóstolásképp csupán egy napra is, vagy kiválaszthatod a kedvenc balatoni partszakaszaidat!

Légy ott mindegyik eseményen, vagy nevezz kedvenceidre, esetleg próbáld ki magad a még újdonságot jelentő eseményeinken is!