11. Intersport Tour de Tisza-Tó: már nevezhetsz

 

Elindult a nevezés a 11. Intersport Tour de Tisza-tó és Tisza-tavi Bringatlonra. Nevezz már most extra kedvezménnyel, hogy aztán 2018 májusában körbebringázhasd velünk a Tisza-tavat!

A Tisza-tóhoz idén is azért hívunk, hogy így vagy úgy körbeguruld velünk a tavat. A tókerülő távot teljesítheted két keréken, bringával vagy akár görkorcsolyán is, közben pedig - tempótól függően - megcsodálhatod a tó nem hétköznapi környezetét. A kerékpárosok TIszafüredről indulnak, majd 65 km-nyi gurulás után oda is érkeznek vissza. A görkorcsolyás mezőny 57 km-t tesz meg Poroszló és Tiszafüred között. Ha a tókerülést soknak érzed, rajthoz állhatsz a 15 km-s bringatúrán is.

A kerékpározás azon szerelmeseit, akik csapatban jobban érzik magukat, mint egyéni indulóként, és akiknek vannak futó barátai is, 2018-ban is Bringatlonra várjuk. A Tisza-tavi Bringatlon 2-3 vagy 4 fős csapatai úgy kerülik meg a tavat, hogy a csapat egyik tagja mindig fut, a többiek pedig bringán kísérik a futó csapattagot. Célba akkor érkezik a csapat, amikor az utolsóként futó tag is megérkezik Tiszafüredre.

Nevezz még idén, nevezz már ma, hogy a várakozás jóleső izgalmával gurulhass neki a 2018-as bringaévnek!

Ráhangolódásképp nézd meg a tavalyi esemény legjobb pillanatait: