Új év - új félmaraton

 

A Zúzmara Félmaratont próbáltad már? Január 14-én, az év második vasárnapján szokatlan környezetben, a Hungexpo és a Kincsem Park területén róhatod a köröket!

Az év első BSI-félmaratonja nemcsak a téli időjárás zord körülményei miatt jelenthet garantáltan maradandó élményt. A futófesztivál sem hétköznapi, igencsak eltér a az utcai futóversenyek megszokott terepétől.
A Zúzmara Félmaraton útvonala több szempontból is rendhagyó, három körből áll. Érdekesség, hogy a verseny első és harmadik köre (8-8 km) a HUNGEXPO külső helyszínei mellett magán a G-Pavilonon is keresztül visz, illetve az útvonal a Kincsem Park területét is érinti, így, ha formában vagy, ne lepődj meg, ha helyenként valóban táltos paripának érzed majd magad.

A helyszínek természeti adottságai a terepviszonyokat is színesítik, a félmaratoni távon négyféle terepre kell számítani, aszfaltra, betonra, illetve füves és földes szakaszokra.



Ha a félmaraton 21,1 km-ét még soknak érzed a karácsonyi kajálás és láblógatás után, választhatod a rövidebb távok egyikét, vagyis rajthoz állhatsz a Zúzmara Futófesztivál 5 vagy 10 km-s versenyszámaiban is. Az esemény minden sikeres célba érkezője szupercuki pingvines éremmel térhet haza.



Nevezz december 11-ig extra kedvezménnyel!