5 hónap az idei Balaton-átúszásig - Készülj!

 

2018-ban június 30-án rendezzük a 36. Lidl Balaton-átúszást! 5 hónapod van a felkészülésre! Készülj tudatosan a BSI e-edzésprogramjával!

36 éves hagyomány, hogy nyaranta tömegek ússzák át a Balatont Révfülöp és Balatonboglár között. Bakancslistás esemény ez minden sportkedvelő ember számára. Légy ott te is június 30-án, és teljesítsd az 5200 méteres távot.

Ahogy már megszokhattad, nemcsak az átúszáson, a felkészülés időszakán is végigkísérünk.

A BSI e-edzésprogramjának keretében Garas Attila triatlon edző jóvoltából kapsz célzott edzéstervet a 36. Lidl Balaton-átúszásra történő felkészüléshez, valamint továbbra is olvashatod Mányoki Attila hosszútávúszó praktikus tanácsait. Mindezeket, ha feliratkzol, hírlevél formájában minden hónap elején küldünk el neked.

Bármikor csatlakozhatsz, a feliratkozásodat követő első pénteken megkapod az aktuális havi felkészítő hírlevelet. Az e-edzésprogram március 5-én indul, ha addig feliratkozol, az első levelet március 2-án fogod megkapni.

Iratkozz fel itt!

Kérjük, figyelj arra, hogy rendszerünkben mindig ugyanazt az e-mail címet használd. Amivel most feliratkozol, azt a címet add majd meg később a nevezésnél is! A Gmail-postafiókkal rendelkezők leveleiket ellenőrizzék a promóciós és a spam mappában is!

Hozd ki magadból a maximumot!
Eddz velünk! És úszd át a Balaton 2018-ban (is)!

Nézd meg az esemény rövidfilmjét, meríts erőt a felkészüléshez, és tartsd szinten a motivációt.