Tour de Tisza-tó: két keréken szép vidéken

 

Túrázz, nézd a tájat, élvezd a mozgás örömét, vagy tekerj, száguldj, versenyezz a Tisza-tó körül május 5-én, a 11. Intersport Tour de Tisza-tó és Tisza-tavi Brigatlonon! Kezdőknek és profiknak, családoknak és egyéni kihívást keresőknek!

Ha már voltál a Tour de Tisza-tónál, tudod, hogy ez a legjobb választás, ha a szabadban és sportolással szeretnéd tölteni május első hétvégéjét. Ha még nem próbáltad, olvasd el a már avatott résztvevők (lent összegyűjtött) gondolatait, és biztosan kedvet kapsz!

Ha túrázni szeretnél, és gyerekekkel érkezel, választhatod a 15 kilométeres kerékpártúratávot, ha elszántak vagyok, a tavat is megkerülhetitek kényelmes, tájra rácsodálkozós tempóban.
Az avatott bringásoknak és a kihívást keresőknek a 65 kilométeres tókerülő számot ajánljuk, ahol a gyorsaságodat és a versenyszellemedet is próbára teheted.
Ha a két kerék nem elég, gurulj görkorival 57 kilométert.
Ha pedig a futás szerelmese vagy, és nem tudsz lemondani róla, csináljc sapatot, és induljatok a Tisza-tavi Bringatlonon, ahol két kerékkel mindig kevesebb van, mint ahogy látszólag arra szükség volna, vagyis a csapat egyik tagja mindig fut!

Nevezz február 26-ig nagyon kedvezményes áron!






"Szeretünk biciklizni, a Tisza-tónál még nem jártunk, ezért eljöttünk ide is... "

"Nagyon jó volt, nagyon jól éreztük magunkat, kiváló volt az idő. Most először voltunk a Tisza-tónál. A táj miatt jöttünk. Apának kihívás a 65 km, nekünk is az volna, majd jövőre mi is megpróbáljuk... "

"Tavaly véletlenszerű volt a részvételünk, idén kötelezőnek éreztük... "

"Mivel a Fut a cég sorozatnak ez is része, itt is lehet gyarapítani a pontokat... A lányomnak nem volt kötelező program, de szerettem volna, ha eljön, és megdönti a rekordját. A feleségemnek és a kisfiának kötelező volt, mert a 8. évét betöltötte, és nyolcévesen illik megkerülni a Tisza-tavat..."

"Mivel folyamatosan részt veszünk a Fut a cég sorozaton, nagy örömmel jött a csapat, sokan vagyunk, több mint harmincan voltunk jelen [...] Gyönyörű a táj, gyönyörű a látvány[...] A másik ok, amiért itt vagyunk az a sport szeretete..."

"A Tisza-tónál voltam már, de ilyen hosszú távot még nem tekertem. Nagyon tetszett, tényleg jó volt..."

"Jó volt... Az utolsó 3 kilométert élveztem a legjobban..."

"Ez volt az első 57 kilométeres görkoris próbálkozásunk. Gyerekként voltunk itt utoljára, úgyhogy éppen ideje volt, hogy eljöjjünk, és újra megcsodáljuk a Tisza-tavat. Igazán érdemes, nagyon szép..."

"Nagyon lelkes voltam, hogy jövünk és lenyomjuk az 57 km-t, de nem olyan könnyű görkorival. 30 kilométerig jól esett, utána nehéz. Irigyeltem azokat, akik bringán ülnek..."

"Már voltunk itt kétszer, tudjuk, hogy mire vagyunk képesek..."

"A 15 kilométeres túrán indultam, mert eddig a legtöbb kilométerem 43 volt. A 65 km sok lett volna, a 15 viszont pont elég..."