Ahány méter, annyi futó

 

Per pillanat éppen 1014 futó áll a 21. Kékes Csúcsfutás képzeletbeli rajtvonala mögött. Nevezz, és idén érj fel Te is a csúcsra! Június 2-án futólépésben hódítjuk meg Kékestetőt.

Ha futottál már hegynek fel, pontosan tudod, hogy a csúcs elérésénél csak egyetlen jobb dolog van, az út, amely odáig vezet! A Kékes Csúcsfutáson 11,6 km hosszan vezet az utad Mátrafüredről Kékestetőre, mely során 671 méter szintkülönbséget hagysz magad mögött.

A Kékes Csúcsfutáson mindenki ugyanazzal küzd meg: a heggyel, amely a rajt pillanatában előtte magasodik. A tucatnyi kilométer után a büszkeség és a befutóérem vár odafenn, a célban, az 1014 méter magasan lévő csúcskőnél!

Tedd emlékezetessé 2018. június 2-át! Hódítsd meg Magyarország legmagasabb pontját, fuss fel Kékestetőre több ezer futótársaddal együtt!

Ha tartasz a kihívástól, készülj velünk! A BSI e-edzésprogramjával célzottan készülhetsz arra a speciális kihívásra, amelyet a csúcstámadó futás jelent! A dombozós, formába hozó, online edzésterv 9 héten át lát el feladatokkal. Iratkozz fel ingyenes e-edzés hírlevelünkre most, és április elején már kapod is az első pár hét edzésprogramját!

Addig is, ha nem vagy ott az első 1014 nevező között, légy az 1015.! ;-) Sokat mondjuk, azért, mert igaz, hogy az érvényes nevezés a legjobb motiváció!