Befutóéremmel várunk a 7 km-s Telekom Midicittán

 

Mivel az idei Telekom Vivicittá Városvédő Futás visszaköltözik a Margitszigetre, újra 7 km-s távon futhatsz, ha a Telekom Midicittát választod. Ha pedig sikeresen célba érsz, a teljesítmény mellett egy éremnek is örülhetsz!

A Telekom Midicittá 7 kilométeres útvonala bárki számára leküzdhető, akit foglalkoztat a futás gondolata, elkezdett már futni, vagy tervezi, és még a napokban hoz egy döntést arról, hogy rajthoz áll a város futóünnepének első napján délután.

Kezdő futóként sincs mitől félned, inkább iratkozz fel a Telekom Midicittára felkészítő ingyenes e-edzésprogramunkra, melynek keretében háromhetente (kiküldve) célzott edzéstervvel segítjük a felkészülésedet. A hathetes edzésterv március 5-én, vagyis a hét elején indult el, még nem késő becsatlakozni.

A Telekom Midicittá útvonala a Margitsziget zöldjében kacskaringózik, majd tesz egy pár kilométeres kitérőt az újpesti rakpart és Újlipótváros felé is.

A táv minden nevezője egy technikai futópólóval lesz gazdagabb, a sikeres célba érkezőknek pedig az alábbi érmet akasztjuk a nyakába:



Az aktuális nevezési határidő március 19-én jár le! Légy ott Budapest tavaszi futóünnepén, nevezz még ma, és kezdd el a felkészülést!