Wizz Air Budapest Félmaraton: 3 nap a nevezési határidő végéig

 

Három napod maradt arra, hogy extra kedvezményes nevezési díj mellett letedd a voksod Magyarország kedvenc félmaratonja mellett. Március 12-én lejár az aktuális nevezési határidő. Úgyis ott leszel, mire vársz még? Nevezz most!

A 33. Wizz Air Budapest Félmaraton kérdés nélkül Magyarország kedvenc félmaratonja.
2017-ben 15000 futó állt a rajtvonal mögött! Képzeld el azt, ahogy 15.000 ember egyetlen jelre elindul, és futófolyóként hömpölyög Budapest legszebb részein keresztül.
Sok ezren futnak együtt, egy úton, egy felé, de többféle motivációval a fejükben és a szívükben. Az út közös, de az öröm és az élmény örökre a Tiéd.

Gyere, és fusd le fergeteges hangulatban, kora őszi időben életed első félmaratonját, vagy fusd meg életed legjobbját, állítsd fel az új egyéni csúcsod a legnépszerűbb félmaratoni futóeseményen.
Az idei Wizz Air Budapest Félmaraton újdonsága, hogy az NN Páros Félmaraton mellett már hármasban, trióban is legyőzhetitek a 21,1 km-s távolságot.

Fogj kézen valakit, csinálj csapatot, vagy fuss neki egyedül!

Mindegy, mi a célod, az extra kedvezményes nevezési díj neked is jár, ha március 12-én éjfélig (személyesen 17 óráig) nevezel!