Idén is tekerünk Gárdonyban - elindult a nevezés

 

A 7. K&H mozdulj! kerékpáros napra idén június 3-án várunk Gárdonyba! Töltsd aktívan a nyár első hétvégéjét, tekerd körbe a Velencei-tavat a családdal vagy a haverokkal baráti hangulatban! Már nevezhetsz!

Június első vasárnapján újra körbeketekerjük a Velencei-tavat. A 7. K&H mozdulj! kerékpáros nap egy barátságos bringatúra a tó körül, amelyre az aprócska bringásokkal rajtoló családokat épp úgy várjuk, mint a baráti társaságokat. A 28 kilométeres táv alapszintű kerékpáros tudással, bármilyen bringával teljesíthető. A kerékpáros nap egy barátságos bringatúra, mindvégig biztosított útvonalon tekerhetsz.

Az útvonal a Velencei-tavat rajzolja körbe: a tó déli partjáról, a gárdonyi Sport Beachtől indulva Agárdon és Pákozdon keresztül érünk át az északi oldalra, hogy aztán Sukorót, majd Velencét érintve visszatekerjünk Gárdonyba. A kerékpáros nap 28 kilométere számos látnivalót kínál, elhaladunk többek között a Madárdal tanösvény és a Pákozd-Sukorói Arborétum mellett is, vagyis nézelődni mindenképp érdemes.


A megnövekedett érdeklődés miatt rajtolni 10 és 12 óra között lehet majd, a szintidő 4 óra. Legkésőbb 16 órakor kell visszaérkezni Gárdonyba.

Írd be a naptáradba június 3-át, az nyár első családi vagy baráti programját! És nevezz mától nagyon kedvezményes áron!



Kedvcsinálóként nézd meg a 2017. évi eseményről készült filmet: