Jól járnak az Ötpróba-pontok gyűjtői

 

Az Ötpróba-pontokat 2017 tavasza óta gyűjtheted. A BSI eseményei közül a tavalyi Telekom Vivicittá volt az első, amelyen már voltak olyan távok, melyeken az Ötpróba regisztrált sportolói a célba érésért az érem és a befutócsomag mellett jóváírt Ötpróba-pontokat is kaptak. A pontok a Tokiói Olimpiára történő hangolódásképp később adidas-ajándékokra válthatók, gyűjtésükkel többek között megszerezhető az olimpiai válogatott melegítője.

Az elmúlt egy évben számos olyan eseményünk volt, melyen továbbgyűjthetted a pontokat. Az Ötpróba-sorozat legaktívabb résztvevőinek sportteljesítményét most nevezési kedvezménnyel ismerjük el. Azok a pontgyűjtők, akik az elmúlt egy évben 15 pontot vagy annál többet gyűjtöttek össze, 2019. március 31-ig 20%-os kedvezménnyel nevezhetnek a BSI eseményeire.



A kedvezmény igénybevételének feltételei a következők:
- az Ötpróba mozgalomban 2018. március 31-ig legalább 15 pontot értek el, és ezeket a pontokat az Ötpróba szervezői jóváírták;
- hozzájárultak az adatkezeléshez és -továbbításhoz a BSI nevezési rendszeréből az Ötpróba szervezői részére;
- a nevezést megelőzően már legalább egy ötpróbás BSI-eseményen célba értek ebben az olimpiai ciklusban (a 2017-es Telekom Vivicittával kezdődően)

A kedvezmény kizárólag a BSI online nevezési rendszerében leadott nevezésekre érvényes, és nem vonható össze más kedvezménnyel/akcióval.

Nevezz kedvezménnyel, és gyűjtsd a pontokat továbbra is, a pontokat ugyanis egyéves ciklusokban számoljuk, azaz 2019. április 1-jén az akció újraindul azok számára, akik 2018. április 1. és 2019. március 31. között gyűjtik össze a 15 pontot.

Az adatkezeléshez, ill. az adatoknak az Olimpiai Ötpróba szervezői felé történő továbbításához a BSI online nevezési rendszerébe való regisztráció során járulhatsz hozzá. Korábban regisztrált felhasználóink pedig bejelentkezés után az "Adataim módosítása" gombra kattintva tehetik meg ugyanezt.

Az akció pontos részleteiért kattints ide!