A lejáró nevezési határidők napja van

 

Három eseményünk aktuális nevezési határideje is lejár éjfélkor. Tekerj velünk május első hétvégéjén, fuss fel az ország tetejére június elején, vagy légy ott a SPAR Budapest Maraton Fesztivál valamelyik hosszú távján októberben!

A SPAR Budapest Maraton a hazai hosszútávfutók bakancslistás eseménye. Fuss itthon, Budapest legszebb részein nemzetközi mezőnyben, világraszóló hangulatban. A klasszikus maratoni táv mellett választhatod a SPAR 30 km-t, vagy futhatsz maratont párban és négyfős váltóban (SPAR Budapest Maraton Párban és Maratonstaféta). Ha pedig csak belekóstolnál az ősz legnagyobb futófesztiváljának vasárnapi hangulatába, állj rajthoz a SPAR 10 km-s távon.





Június 2-án újra feljuthatsz a csúcsra. A 21. Kékes Csúcsfutáson Maratonfüredről indulva 11,6 km és m szintemelkedő után végre tényleg elmondhatod magadról, hogy idehaza már nincs feljebb - már ami a futást illeti. A Kékes Csúcsfutás kihívása célzott felkészüléssel a félmaratonisták számára biztonsággal teljesíthető.

Nevezz még ma extra kedvezménnyel, kapcsolódj be ingyenes e-edzésprogramunkba, és érj fel a csúcsra június 2-án!



Ha a futás nem a Te sportod, szívesen gurulsz viszont két vagy több keréken, gyere velünk május első hétvégéjén a Tisza-tóra. A 11. Intersport Tour de Tisza-tó eseményén választhatod a 15 km-s túratávot vagy vbevállalhatod a 65 km-s tókerülő kört is. A bringa mellett gurulhatsz görkorival is, sőt ha a barátokkal jönnél, és futóismerősöd is van, választhatjátok a Bringatlont is, ahol minden csapatnak két kerékkel kevesebb van, vagyis a csapat egyik tagja mindig fut. Hozd el a családot is, és töltsetek egy csodaszép napot a tavaszi Tisza-tó körül!