Bemelegítés a pécsi Telekom Vivicittán + Aerower-bemutató

 

Fuss felelősen, csak bemelegített izmokkal állj rajthoz. A pécsi Telekom Vivicittán Kálovics Judit és Lantos Judit, a Fitnexx Prémium Fitness Club trénerei hangolják a testedet és lelkedet a futásra!

A Fitnexx már 9 éve várja a mozogni vágyókat minden korosztályban. Több mint 20 óratípus közül lehet válogatni náluk, amelyek közül a legnépszerűbb az Alakformáló, a TRX, a Hot Iron, a Box-Cross és a Jóga. A legprofibb, legszakképzettebb oktatói csapatot a Fitnexx-ben találod. Mottó: Kapcsolj ki, kapcsolj rá!



A Fitnexx Prémium Fitness Club csapata Aerower Jumper bemutatót is tart 10:15 és 10:20 között.

A csapat neve "Fit Jumps Fitnexx", és több mint 8 éve működik Pécsen, a Fitnexx Prémium Fitness Clubban. Nagyon büszkék rá, hogy ez idő alatt az érdeklődés edzéseik iránt töretlen. Ez annak köszönhető, hogy az oktatók folyamatosan továbbképzik magukat, másrészt olyan órákat tartanak, amelyekbe bármilyen korosztály és bármilyen edzettségi szinten lévő érdeklődő be tud csatlakozni kortól és nemtől függetlenül.

A program egy trandiciónális aerobikórára hasonlít. Sokakban felmerül a kérdés ennek hallatán, hogy akkor miért van szükség a rugós cipőre? Azért, mert 80%-kal felfogja a becsapódást a talajtól, így azoknak ajánják ezt az edzésformát, akik szeretnék kímélni a boka-térd-gerinctáji részt, akik szeretnének fogyni, formálódni - mindezt szórakozva, buli hangulatban!
A Fitnexx nemcsak a programokat tekintve tartja a lépést nemzetközi szinten, hanem az eszközöket tekintve is, így a kínálatban az Aerower Jumper 1 új rugós cipők is megtalálhatók!