Rajtszámátvétel az ALDI Női Futógálán

 

Már jöhetsz a rajtszámodért! Előzetes rajtszámátvételre idén kizárólag a BSI nevezési irodájának szomszédságában kialakított Versenyközpontban van lehetőséged. Május 22-én 12 és 17 óra között várunk rajtszámátvételre, május 23-24-én pedig 9-17-ig.

Pénteken, vagyis május 25-én nevezési irodánk és a Versenyközpont is zárva tart - ezen a napon sem rajtszámot átvenni, sem nevezni nem lehet.
A hétvégén kizárólag vasárnap, az esemény napján veheted át a rajtszámodat, legkorábban 8:30-tól, legkésőbb a választott táv rajta előtt 30 perccel, a Planetárium közelében kialakított, helyszíni Versenyközpontban.

Az iskolai nevezések lehetséges időpontja megegyezik a fentiekkel.

A fenti időpontokban, a versenyközpontban természetesen személyes nevezésre is van lehetőséged. A 23. ALDI Női Futógálára történő, előzetes személyes nevezés végső határideje: május 24-én, 17 óra.
Az online nevezés folyamatos, az előzetes, kedvezményes nevezésre legkésőbb május 24-én éjfélig lesz lehetőséged.



A BSI Nevezési irodája hétfőn, május 28-án, reggel 9 órakor nyit.

A rajtszámátvétel helyszínén érkezés után, kérjük, kövesd a kihelyezett irányító táblákat.

A BSI-ben történő rajtszámátvétel helyszínén és idején újra működik a Spuri Outlet.
A Spuri Futóbolt mindössze 2 napig tartó outlet akciójában olyan utolsó darabokat (cipőket és futóruhákat) tudsz megvásárolni 50-70%-os árengedménnyel, amelyek a 2017-es évből vagy korábbról maradtak meg a bolt kínálatában.