3 hónap a 33. SPAR Budapest Maraton Fesztiválig

 

Október 6-7-én talán minden idők legnépesebb futófesztiváljával várunk Budapest terein. Fuss az álmaidnak vagy a felkészültségednek megfelelő távon! Nevezz, és máris lesz motivációd a nyári edzésmunkához!

Soha annyi hazai futó nem jelentkezett még a Budapest Maratonra, mint idén. 2018-ban már most több mint 2400 futó adta le nevezését a 42,2 kilométeres távra. A 33. SPAR Budapest Maratonra emellett továbbra is özönlenek a külföldi futók nevezései. Fuss nemzetközi mezőnyben hazai pályán, és érezd meg, milyen az, amikor több ezer futóval közösen haladsz a célod felé.

A Real Nature 30 km népszerűsége is csúcsokat dönget. Már biztos, hogy a valaha volt legtöbb nevezővel rajtoltatjuk el október 7-én a maraton előszobájaként is számon tartott 30 kilométeres távot. Ha még nem érett meg benned a maraton gondolata, vagy ha külföldön futsz maratont az ősszel, a Real Nature 30 km remek alkalom arra, hogy fuss egy jó felmérő vagy felvezető futamot.



Ha számodra csapatban örömteli a futás, vagy ha a teljesítményed határát a félmaratoni távnál húzott vonal jelzi, akkor TOLLE UHT Maratonstafétára vagy a SPAR Budapest Maraton Párban betétszámokra várunk. Egy négyfős kollegális, baráti vagy családi csapatban garantáltan megérzitek az esemény fesztiválhangulatát, párban futva pedig a közösen teljesített maraton örömét élhetitek át.

A 33. SPAR Budapest Maraton Fesztiválra akkor is várunk, ha még csak most ismerkedsz a futással. Ne felejtsd el elhozni a gyerekeket és a nagyiékat sem. Az esemény első napján, szombaton a rövidebb távoké a főszerep. Az Erste Maratonka 2,5 kilométeres futótávja mellett ugyanezen a távon gyalogolni is lehet, a Győri Édes Gyaloglás a kicsiket és a nagyokat is egyaránt várja. A NESTLÉ Családi Futás mezőnye ezúttal is a 600 méteres távon rajthoz álló legkisebbektől lesz szupercuki, a FODISZ Esélyegyenlőségi Futam 400 méteres távja pedig azok számára is elhozza a mozgás örömét, aki nehezítve élik meg mindezt a hétköznapokban.

Ha már gyakorlott futó vagy, most is rajthoz állhatsz a Riska Minimaraton 5 kilométerén, vagy duplázhatsz a Landliebe 10 km-n, de akár mindkettőt is teljesítheted.



Az esemény idei szuperújdonsága, hogy minden, azaz minden távon befutéremmel várjuk a sikeres teljesítőket a célban!



Írd be a naptáradba október 6-7-ét, és kezdj el készülni még ma, vagy folytad a már megkezdett edzésmunkát a nyári melegben is!
Kitartásod záloga az érvényes nevezés. Ne várj tovább, válassz távot, éls váltsd meg helyed a rajtvonal mögött most!



Bátorításképp nézd meg a tavalyi eseményről készült filmünket, melyen megérezheted, milyen frenetikus hangulatban telt a 2017. évi SPAR Budapest Maraton Fesztivál.

Erre készülünk idén is.