15. K&H mozdulj! Balaton maraton és félmaraton - lejár a nevezési határidő

 

Siófoki szezonzáró eseményünk versenytávjaira nevezési irodánkban 17 óráig, online éjfélig válthatod meg szuper kedvezményes áron a helyed! Ne maradj le a legkedvezményesebb előnevezési lehetőségről!



A 15. K&H mozdulj! Balaton maraton és félmaratonon futhatsz félmaratont:

- egyéniben: szombaton elrajtolsz, lefutod, örülsz, hazaindulsz;
- egyéniben 2 részletben: szombat délelőtt megteszed a táv 2/3-át, majd szombat délután a táv 1/3-át;
- párban oly módon, hogy elfelezitek a távot.

Futhatsz maratont:

- egyéniben 1 nap alatt 3 részletben: szombaton háromszor is rajthoz állsz, délelőtt teljesíted a maratoni táv harmadát, dél körül lefutsz egy félmaratont, majd levezetésként lefutod a maratoni táv hatodát;
- egyéniben 2 nap alatt 2 részletben: egyszerű a képlet: szombaton és vasárnap is futsz egy félmaratont;
- egyéniben 2 nap alatt 3 részletben: szombat délelőtt rajthoz állsz egy 1/3 maraton versenyszámban, délután könnyedén lefutod a maratoni táv 1/6-át, majd vasárnap egy félmaratont teljesítésével felteszed az i-re a pontot;

- párban 2 nap alatt 3 részletben: szombat délelőtt egymást váltva teljesítitek az 1/3 maratont, majd délután mindketten rajthoz álltok az 1/6 maratonon, pihentek egy kicsit, majd másnap egymás között egyenlő arányban megosztva teljesítitek a félmaratont.

Ha mindez soknak tűnik, próbáld ki magad a rövidebb távokon.
A maratoni táv 1/3-a teljesíthető egyéni indulóként vagy párban is egyenlő arányban megosztva egymás között a távot.
A rövid távok szerelmesei pedig választhatják az 1/6 maratoni távot is.

A 15. K@H mozdulj! Balaton maraton és félmaraton 21,1 km-s versenyszámai közül az egyéni, egy részletben történő teljesítés a FélmaratonMánia sorozat téli állomásának felel meg. A FélmaratonMánia a maratoni számok egyéni teljesítésével is letudható.