Éjfélkor lejár a kedvenc félmaratonod nevezési határideje

 

A Wizz Air Budapest Félmaraton aktuális nevezési határideje augusztus 27-én lejár. Ha még nincs megváltott helyed a rajtvonal mögött, ne tétovázz, ma még nagyon kedvezményes áron nevezhetsz.

A Wizz Air Budapest Félmaratonon most is nemzetközileg hitelesített útvonalon futhatsz 21,1 kilométert. A mezőny új rajthelyszínről, a Pázmány Péter sétányról rajtol. Az útvonal a budapesti rakpartokon halad majd, átszeli a Margitszigetet, és rálátást enged Budapest számos látványosságára, impozáns épületére. A 21,1 kilométeres útvonalon testközelből csodálhatod meg Budapest hídjait, a Budai Várat, a Várkert Bazár épületegyüttesét, a Gellért-hegyet, az Országházat és még sok mást. A Duna hömpölygő vizének látványa, a hullámokon megcsillanó napfény mindvégig elkísér.

A félmaraton közkedvelt távolság az amatőr futók körében, nem félút és nem félsiker, hanem a legyőzhető távolság. Ha a félmaratoni táv mégis túl hosszú kihívás számodra, akkor az NN Páros Félmaratonnal megfelezheted a távot, a Laufenn Trió Félmaratonon pedig harmadmagaddal együtt, a távot egymás között felosztva, közösen győzhetitek le a 21,1 kilométeres kihívást.

Azoknak akik még nem készek egy hosszabb futásra, az idei új versenyszámot, a Lágymányos-kört ajánljuk, ahol 2,3 kilométer erejéig lehet belekóstolni az esemény fergeteges hangulatába.



A félmaratont egyéniben vagy csapatban teljesítő futók gazdagabbak lesznek az esemény pólójával, egy 20 euro értékű Wizz Air-kuponnal, célba érkezés után pedig befutóérmet akasztunk a nyakukba, és támogatóink ajándékát is megkapják a befutócsomagban. Ráadásként az útvonalon és a célban készült fotókat a Laufenn jóvoltából ingyenesen tölthetik majd le a bsi.futofoto.hu weboldalról.

Az esemény a BSI Félmaratonmánia-sorozatának őszi állomása. Teljesíts 4 félmaratont 4 egymást követő évszakban, és mi megajándékozunk egy Félmaratonmánia-éremmel.

Fuss Magyarország kedvenc félmaratonján, és éld át az esemény fergetes hangulatát!
Szárnyalj a Wizz Air Budapest Félmaratonon szeptember 9-én Te is!