Győri Édes Gyaloglás az egész családnak

 

A 33. SPAR Budapest Maraton Fesztiválon különböző hosszúságú távokkal, köztük a 2,5 km-es Győri Édes Gyaloglás Kicsiknek és Nagyoknak betétszámmal várjuk az egész családot!

A tavasz mellett az ősz a legkiemeltebb futóidőszak, ilyenkor az idő még mindig napsütéses arcát mutatja, de már nem kell megküzdenünk a kánikulával, ráadásul a természet is meseszép színekben pompázik! Nem csoda, hogy ebben az időszakban a futóversenyek száma is megnövekszik. Az ország egyik legnagyobb szabadidősport-rendezvénye, a SPAR Budapest Maraton Fesztivál nemcsak kiváló szabadidős, de családi program is lehet, mivel a különböző hosszúságú távok lehetővé teszik, hogy a család apraja-nagyja is benevezzen.

A kifejezetten szülőknek és gyerekeknek szóló Győri Édes Gyaloglás Kicsiknek és Nagyoknak 2,5 km-es szakaszon várja az egész családot. Remek alkalom lehet ez a kikapcsolódásra, és arra, hogy rávegyük a családot az aktív pihenésre.

Erre buzdít a Győri Édes őszi promóciója is, amellyel szabadidős ajándékokat - óránként Elasto kulacsot, naponta Mi-Pac hátizsákot és hetente McKinley túrasátrat - vagy akár a fődíjat, egy Hybrid autót nyerhetünk! Ha szeretnél többet megtudni a nyereményjátékról, látogass el a www.vegtelennyar.hu weboldalra!