Nevezz október 29-ig eseményeinkre!

 

Október 29-én három eseményünk nevezési határideje is lejár. A Zúzmara Futófesztiválta, a K&H mozdulj! Balaton maraton és félmaratonra és a Spuri Balaton Szupermaratonra hétfőig nevezhetsz az aktuális kedvezményes nevezési díjért!

Idén is Siófokon zárjuk a futószezont. A K&H mozdulj! Balaton maraton és félmaratonon ezúttal is annyi féle távon indulhatsz, hogy nemcsak lefutni, felsorolni is nehéz egyetlen hétvége alatt. Hatod- vagy harmadmaraton, félmaraton egyéni indulóként vagy párban, esetleg maraton több részletben egy vagy két nap alatt, egyedül vagy futótársaddal közösen... Nézz körül a lehetséges távok között, válassz, hogy a kétnapos esemény melyik időpontjában állsz rajthoz, és nevezz hétfőig extra kedvezménnyel!





A Zúzmara Félmaraton és Futófesztivál a 2019-es szezon nyitóeseménye. Január 13-án hagyományosan azt bizonyítjuk maguknak és másoknak, hogy a hideg sem gátol minket abban, hogy a futás szenvedélyének hódoljunk. Továbbra is vallásként dédelgetjük azt a mondást, miszerint sosincs túl hideg, csak alul öltözött futó. Idén a szokásos távok mellett újdonságokkal is várunk a Zúzmara téli futóeseményén. Az 5, 10 és 21 kilométeres egyéni távok mellett választhatod ezek tetszőleges kombinációját, a félmaratoni távot pedig teljesítheted akár párban is! A Hungexpon most is fedett rajt-célegyenessel és versenyközponttal, valamint minden távon befutóéremmel várunk.



Március végén már 12. alkalommal utazunk a Balatonhoz, azért, hogy a Spuri Balaton Szupermaraton keretében négy nap alatt körbefussuk a tavat. A szokásrendhez 2019-ben is tartjuk magunkat. A négynapos szupermaratonon 4 nap futás, 4 nap buli, 4 nap barátság és 4 nap csoda vár. A FélBalaton Szupermaraton indulójaként mindez a Tiéd, csak felezve. Ha csak egy napra jönnél, ha csak beavatást keresel az ultrafutás világába, akkor is válaszd a BSZM-t, nálunk ugyanis bármelyik napon teljesítheted (csak) az aznapi Maraton+ távot. A klasszikushoz ragaszkodó maratonistákat a Spuri Maratonfüred keretében most is szombatra várjuk badacsonytomaji rajttal és balatonfüredi célba érkezéssel, a félmaratonfutók pedig Keszthely és Szigliget között kóstolhatnak bele az esemény hangulatába a Spuri Öböl Félmaratonon. Ha a téli alapozáson elért eredményeidet jobb szeretnéd csapatban kamatoztatni, azt is megteheted. A BSZM négy- és kétnapos távjait 3 vagy 4 fős váltócsapatban is teljesíthetitek. Fuss velünk márciusban a tavaszi Balatonnál, a még nyugodt, ébredező tó körül. Nevezz hétfőig még mindig nagyon kedvezményes nevezési díjért!