Brutálfutás 8.0 - elindult a nevezés

 

Keresd meg magadban a kalandort és a gyermeket, állj rajthoz június 22-én, és játssz, éld át életed leghosszabb és legvidámabb 7 kilométerét. Amit biztosan fogsz: kúszni, mászni, csúszni, bújni, ugrani, sarazni, vizezni, dagonyázni, de leginkább nevetni!



Amit megtanulhatsz a Brutálfutás 8.0-n:
Hogyan kell átesni egy szalmabálán?! Miért nehéz kiszabadulni az álcaháló alól? A szögesdrót szúr. Kúszni csak hason lehet, négykézláb nem. A sárnak nincs is rossz íze. A vizes domboldal bizony csúszik. Vannak tavak, melyek mélyebbek, mint gondolnánk. Eltévedni bárhol el lehet. A sárbarna divatos szín, és mindenkinek jól áll. Cipőt kötni időre nem is olyan egyszerű. Az autógumi a kocsira való, nem a futópályára. Az élet drága kincs.

Szólj a barátaidnak is, és nevezz most! A legnagyobb kedvezmény a nevezési díjból az első 400 jelentkezőt, vagyis a korai fecskéket illeti. Ne habozz, légy gyors!

Az eseményen a pálya adottságai miatt több futamban indítjuk útnak a futókat, vagyis a nevezésed csak futamregisztrációval együtt érvényes. A futamok létszáma maximalizált, a jelentkezés sorrendjében töltődnek fel. Erről itt olvashatsz bővebben.

Kedvcsinálónak nézd meg a tavalyi rövidfilmet: