Telekom Vivicittá - elindult a nevezés a szombati fesztiváltávokra

 

Ha szombat, akkor rövidebb távok! A Telekom Vivicittá Városvédő Futás egész hétvégés futóünnepének nyitónapjára azokat várjuk, akik még csak ismerkednek a futással, akik családi programot keresnek, vagy akik a gyors futótávok szerelmesei! Próbáld ki magad! Nevezz már ma!

Április 13-án, a 34. Telekom Vivicittá Városvédő Futás szombati napján a Telekom Vivicittá fesztiváltávok között mindenki rátalálhat a saját futószámára.

A budapesti futóünnepet azok a váltócsapatok nyitják meg, akik együtt, a stafétát egymásnak továbbadva szeretnének hódolni a futás örömének. A 3*2 km-s váltószámra családi, baráti és kollegális csapatok jelentkezését várjuk.

A 2,4 km-s Telekom Minicittá az iskolások betétszáma, de a két sulis futam mellett egyéni nevezőknek is rendezünk futamot. Ha a gyors kilométerek szerelmesének vallod magad, vagy ha még csak most ismerkedsz a futás örömeivel, a Telekom Minicittá a Te betétszámod.

A legkisebbeket és szüleiket a Telekom Vivicittá Családi Futás várja, valamint idén is rendezünk egy futamot a fogyatékkal élő, mozogni vágyó sportbarátoknak!

A szombati nap leghosszabb távja a Telekom Midicittá.

Ízelítő az esemény szombati napjáról 2018-ból:



A Midicittá és a fesztiváltávok minden sikeres célba érkezőjét befutóéremmel várjuk.

Távok:
Telekom Vivicittá 3×2 km váltó
Telekom Minicittá 2,4 km - iskolai nevezők 1. futama
Telekom Minicittá 2,4 km - iskolai nevezők 2. futama
Telekom Minicittá 2,4 km - egyéni nevezők futama
Telekom Vivicittá Gyaloglás - 2,4 km
Suhanj! Fogyatékkal Élők Futama -940 méter
Telekom Vivicittá Családi Futás - 940 méter
Telekom Midicittá 7 km


Nevezz most! A legjobb motiváció az újévi fogadalmakhoz az érvényes nevezés.



Vivicittá, vagyis szeresd és ünnepeld a várost, ahol élsz!
Gyere, és éldd át a futás, de leginkább a célba érés mámorító örömét április 13-án, Budapest tavaszi futóünnepén!

A Telekom Midicittá 7 km-s távjára segítünk felkészülni is! Elektronikus formában küldött edzéstervünk a sikeres célba érésre készít fel. Iratkozz fel még ma idekattintva, és kezdd velünk a felkészülést március elején!

Ha még sosem futottál, de szeretnéd átélni azt az örömet, melyet eseményeinken látsz, neked ajánljuk Futó leszek e-edzésprogramunkat, melyet bármikor elkezdhetsz! Csak iratkozz fel, és szakértő edzéstervünk segítségével hamarabb futóvá válhatsz, mint gondolnád! Ha van benned elszántság, áprilisban már rajthoz állhatsz a rövidebb távok valamelyikén!