Zúzmara Futófesztivál: jó, ha tudod!

 

Jövő szerdától, vagyis január 9-én, 9 órától jöhetsz átvenni a rajtszámodat. Most is Váci úti nevezési irodánkban várnak kollégáink (Bp., Váci út 152-156.)
Az előzetes rajtszámátvételre legkésőbb csütörtökön (jan. 10.) 17 óráig van lehetőséged. Ezt az időpontot követően csak a helyszínen tudod átvenni a rajtcsomagot.
A helyszínen kialakított versenyközpont január 13-án, reggel 7.00-kor nyit. A rajtszámodat legkésőbb az adott futam rajtja előtt 30 perccel veheted át.
A rajtszámátvételhez, kérjük, hozd magaddal a nevezéskor kapott visszaigazoló emailt.

A kedvezményes előnevezés végső időpontja január 10-e. Személyesen 17 óráig tudsz nevezni Váci úti nevezési irodánkban. Online éjfélig válthatod meg a helyed a rajtvonal mögé.

Helyszíni nevezésre akkor lesz lehetőség, ha az előnevezés végső időpontjáig az adott távon meghatározott létszámlimitet nem éri el az indulók száma.
A Zúzmara Félmaratonon 2400-an állhatnak rajthoz. A Futófesztivál 5 és 10 km-s távjain, a páros félmaratonon pedig összesen 3250-en indulhatnak el. (A számokba beleértjük a kombinált távokat is.)

A létszámlimitek elérése után nevezést nem fogadunk el.

Vagyis, ha még nem neveztél, de biztosítani szeretnéd a helyed, nevezz most:



Ha a rajtcsomagban átvett pólóval méretbeli problémád akad, attól függően, hogy melyik távon indulsz, a helyszínen, az alábbi időpontokban tudod kicseréltetni:
- félmaraton: 11:00-tól 15.30-ig;
- 5/10km + félmaraton párban: 14:00-től 15:30-ig;

Ha a FélmaratonMánia-sorozatod az idei Zúzmara Félmaratonon fejezed be, az érmedet a helyszíni Versenyközpontban 12 órától tudod átvenni.