3 nevezési határidő jár le hétfőn - nevezz időben!

 

Feburár 4-én a lejáró nevezési határidőket ünnepeljük, és az olcsó nevezési kategóriákat búcsúztatjuk. Ne szalaszd el a lehetőséget, nevezz hétfőn éjfélig kedvenc eseményedre!

A 34. SPAR Budapest Maraton Fesztivál a legnépszerűbb hazai szabadidő-sportesemény, melyen több tízezer futó társaságában állhatsz rajthoz az edzettségednek és a kedvednek megfelelő távon. A SPAR Budapest Maraton klasszikus 42,195 kilométeres távja mellett választhatod a páros maratoni számot vagy a 4 fős stafétát is, de futhatsz egyéni indulóként 30 vagy 10 kilométert is, sőt nevezhetsz a kombinált 5+10 kilométerre is. A vasárnapi távok mindegyikére lehet már nevezni - ahhoz, hogy a legkedvezőbb nevezési díjon válthasd meg helyed valamelyik rajtvonal mögé, legkésőbb február 4-én éjfélig nevezned kell!



A 22. Kékes Csúcsfutáson Mátrafüreden, 343 méterrel a tengerszint felett nyakunkba vesszük a Mátrát, és meg sem állunk az 1014 méter magasan fekvő Kékestetőig. Közben leginkább futással, a 671 méteres szintemelkedő leküzdésével és oxigénvadászattal múlatjuk az időt. Ez az az eseményünk, ahol a célegyenes mindig vallásos áhítattal szövődik át, a célvonalra ugyanis amolyan megváltásként gondolnak a résztvevők. Nevezz hétfőig a legkedvezőbb nevezési díjjal, és mutasd meg június 2-án, milyen keményen tudsz egy célba érésért küzdeni.



A tavasz szezonnyitó futóeseménye minden évben a Spuri Balaton Szupermaraton. A Siófoktól Siófokig tartó, négynapos futóőrület keretében egyéniben és csapatban is lehetőség van megkerülni a tavat. A táv 195 kilométer hosszú - tele látnivalóval, élménnyel és küzdelemmel. Az esemény harmadik napján rendezzük az év első BSI-maratonját is, melyen Badacsonytomajról futunk Balatonfüredre, az aznapi cél a Tagore sétányba torkollik bele. A FélmaratonMánia első tavaszi állomása a rendhagyó módon pénteken szervezett Keszthely és Szigliget közötti Öböl Félmaraton, amelyen 21 kilométer erejéig lehet belekóstolni a Balaton Szupermaraton hangulatába. Azok az ultrázók pedig, akik csak egyetlen napra vegyülnének el a BSZM-es futótömegben, bármelyik nap teljesíthetik az aznapi Maraton+ távot.



Nevezz a kedvenc eseményedre most, vagy próbálj ki valami újat! Az aktuális nevezési határidők egységes lejárata: 2019. február 4., éjfél. Kezeket a gombra, kattints, és menj edzeni!