Jótékonyság a 34. Wizz Air Budapest Félmaratonon

 

A BSI 2008 óta rendszeresen áll rendezvényein szervezőként és támogatóként jótékony célok mellé, így adva teret a sokszor csak szunnyadó adakozó szándéknak. Az elmúlt évek elkötelezett szervező munkája és persze a Ti fogékonyságotok, segítő szándékotok sok szép eredményt hozott ezen a területen. Ezután is arra törekszünk, hogy az általunk szervezett futóversenyeknek szerves része legyen a jótékonyság, mert hiszünk az összefogás és a futótársadalom erejében.

Tavaly a 33. Wizz Air Budapest Félmaraton jótékonysági termése 7,7 millió Ft volt, tegyünk érte közösen, hogy idén is hasonló mértékű segítség találjon gazdára.

Ezen a versenyen a következő jótékony célok közül választhatsz:

Csinálj sportot a jótékonyságból!

2018-ban a Bátor Tábor 1100 daganatos és krónikusan beteg gyereket és hozzátartozót fogadott, hogy gyógyító élményeken keresztül megváltoztassa az életüket.Az Élménykülönítmény sportolói ennek a változásnak a részei. A versenyen induló jótékony futók kilométereik jelképes örökbe adásán keresztül gyűjtenek adományokat a Bátor Tábor Alapítványnak. 24 követük ezen a versenyen 4,9 millió Ft összegyűjtését vállalta .

CSATLAKOZZ, VAGY ADOMÁNYOZZ! >>>>

Gyermekrohamkocsi

A súlyos, kritikus állapotú kisgyermekek sürgősségi ellátása speciális felszerelést és szaktudást igényelnek. A Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat gyermekmentői a 20 év alatt több mint 51.000 esetben segítettek a bajba jutott gyermekeken. Évente körülbelül 4800 esetet látnak el speciális járműveik az Országos Mentőszolgálat kötelékében. A Wii Air Budapest Félmaratonon a Gyermekrohamkocsi Futónagykövetei életmentő mobil eszközök megvásárlására gyűjtenek adományokat.

Csatlakozz kampányukhoz vagy támogasd őket adományoddal!

Nárcisz futókör - Minden perc értékes!

A hospice nem arról szól, hogy elmúlik az élet, hanem arról szól, hogy még tart! Alapítványunk missziója a daganatos betegek életminőségének javítása, a fájdalomcsillapítás és a családtagok lelki támogatása. Csatlakozz Te is a Nárcisz Futókörbe, fuss velünk és gyűjts adományt a gyógyíthatatlan rákbetegek méltó ápolására. Várjuk egyének, baráti társaságok, céges csapatok, jelentkezését.

CSATLAKOZZ, VAGY ADOMÁNYOZZ! >>>>

Őrzők jótétfutása

Segítsd futással a Tűzoltó utcai Gyermekklinika daganatos és leukémiás betegeinek gyógyulását! Csatlakozz az Őrzők Alapítvány futónagyköveteihez és fusd le velünk a félmaratont egyénileg, vagy a távot felosztva két- vagy háromfős váltóban!Nem akarsz futni? Gyere és szurkolj az Őrzők csapatának vagy támogass minket önkéntesként!

CSATLAKOZZ, VAGY ADOMÁNYOZZ! >>>>

SUHANJ!Alapítvány

A SUHANJ! sportprogramokat szervez látás- és mozgássérültek számára, önkéntesei közösen indulnak futó-, úszó és triatlon versenyeken fogyatékkal élő résztvevőkkel, több sportágban tart heti rendszerességű edzéseket, valamint figyelemfelhívó akciókat és szemléletformáló programokat szervez. Ők működtetik hazánk első integratív edzőtermét, a SUHANJ! Fitnesst, aminek bővítése most folyik.

CSATLAKOZZ, VAGY ADOMÁNYOZZ! >>>>

Mindenkinek jusson tiszta ivóvíz!!

Az UNICEF rendkívül sokféle eszközzel segíti a világ kevésbé szerencsés régióiban élőket, hogy tiszta ivóvízhez jussanak, illetve teszi ugyanezt természeti katasztrófák és háborús helyzetek esetén. A víz élet! Segíts, hogy mindenkinek jusson tiszta ivóvíz!

CSATLAKOZZ, VAGY ADOMÁNYOZZ! >>>>

Utcáról Lakásba Egyesület

Hiszünk abban,hogy mindenkinek szüksége van egy helyre, amit otthonnak hívhat. Célunk, hogy minél több hajléktalan és rászoruló ember költözhessen szociális bérlakásba, ezért munkánk során rossz állapotban lévő, önkormányzati bérlakásokat újítunk fel, mobilházakat építünk és lakásügynökséget kezelünk. Eddig több mint 50 ember számára biztosítottunk otthont, lakásaink száma folyamatosan nő. A versenyen induló nagyköveteink támogatásával 1 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ami további két lakás felújítását fedezheti. Ha futnál egy jó célért, írj az utcarollakasba@gmail.com-ra!

TÁMOGASD CÉLJAIKAT!>>>>