Használt futócuccok jótékony célra, a SUHANJ javára

 

Hozd el használt, de jó állapotú futócuccaidat a Fuss Velünk! Expóra!

A fogyatékkal élőket segítő SUHANJ! Alapítvány 2019 őszén jótékonysági vásárokat indít, ahol sporteszközök, elsősorban futócikkek találhatnak gazdára. Hozd el a használt, de még értékkel bíró futócuccaidat a Fuss Velünk! Expóra, és ajánld fel őket Te is jótékony célra! A SUHANJ! önkéntesei a Fuss Velünk! Expo három napja alatt gyűjtik a felajánlásokat, hogy az év későbbi futóeseményein, versenyein adománygyűjtő bolhapiacos rendszerben értékesítsék azokat. A bevételekből a SUHANJ Alapítvány még több látássérült, kerekesszékes és értelmi sérült társunkkal oszthatja meg a mozgás örömét!

Itt az alkalom, hogy az általad már nem használt, de mások számára még sok értékes pillanatot tartogató futóeszközeiddel egy jó ügyet szolgálj! Együtt megint megmutathatjuk, milyen összefogásokra képes a hazai futótársadalom.

Neked szólhat ez a felhívás, ha
- ha új futóórával lepett meg a párod karácsonyra, pedig még a régi is jó állapotban van;
- ha nemrégiben terepre váltottál, ezért a korábbi, alig néhány kilométeres futócipőd a szekrény alján porosodik;
- ha már csak egy utolsó lökést vártál, hogy megválj az eddigi pulzusmérő pántodtól és beszerezz egy újat;
- vagy ha egyszerűen csak szívesen segítenél Te is azoknak a fogyatékkal élő sporttársaknak, akiknek egyedül nehezebb lendületbe jönni.

Kiken segíthetsz?
A SUHANJ! Alapítvány 2010 óta osztja meg a mozgás örömét sérült és fogyatékkal élő társainkkal. Közösségi futó-, úszó- és triatlonedzéseket szerveznek a számukra, valamint önkéntesek segítségével versenyeken kísérik őket. 2016 nyarán közösségi összegfogással hozták létre a Suhanj Fitnesst, az ország első akadálymentes edzőtermét, mely látás- és mozgássérült, értelmi fogyatékkal élők, valamint épek számára is nyitva áll. 2 év alatt több mint 50.000 vendégbelépést regisztráltak az integratív közösségi edzőteremben. Munkásságukkal 2017-ben és 2018-ban is kiérdemelték a hazai segítő szakma legnagyobb presztízsű elismerését, a Civil Díjat. Bemutatkozó videó: https:vimeo.com/165333047

A felajánlott futóeszközeiddel ezt a segítő munkát támogathatod: az adománybolt bevételei a SUHANJ! Fitness akadálymentes edzőterem bővítéséhez és a SUHANJ! integratív futómozgalmának országossá tételéhez járulnak majd hozzá.

Mi lesz a futócuccaid sorsa?
Kétszeresen is jót teszel, ha a futószközeidet a SUHANJ! adományboltja számára ajánlod fel. Hosszabb életet biztosíthatsz a jobb sorsra érdemes sportcuccoknak ahelyett, hogy otthonodban porosodnának vagy szemétként a környezetet károsítanák. Egyúttal fogyatékkal élő sportolóknak biztosíthatsz erőt adó élményeket.

Minden befogadott eszközt megbecsülnek, hogy a felajánlások reális áron, a lehető legtöbb adományt biztosítva kerüljenek az új gazdáikhoz.

A felajánlott és összegyűjtött eszközöket a SUHANJ! Alapítvány 2019 őszétől kezdi értékesíteni az ország különböző futóversenyein. A felajánlásodról adományozási nyilatkozatot állítanak ki, és természetesen utólag értesítenek majd az adománybolt bevételeinek a felhasználásáról, a fogyatékkal élő Suhancoknak biztosított élményekről.

Milyen eszközöket várnak?
Futócipőket, órákat, pulzusmérő pántokat, esőkabátokat, kompressziós eszközöket, futóöveket és táskákat, fülhallgatókat, fejpántokat, csősálakat, kesztyűket, rövidnadrágokat stb.

Bármilyen futóeszköznek örülnek, ami még jó állapotban van, értékkel bír. Mindössze arra kérnek, csak olyan holmikat ajánlj fel a célra, amiket még te is szívesen használnál, ha egy másik futótól jutnál hozzájuk.

A termékeket higiénikus állapotban, tisztán és praktikusan, egyesével csomagolva hozd magaddal! Extra piros pont, ha az eredeti csomagolásuk, netán a garancialevelük is rendelkezésre áll.

Mit nem?
Az adományboltba nem fogadnak be eseménypólókat, valamint aláöltözéket és alsóneműket. Az előbbiből a SUHANJ! Alapítványnak is hatalmas készlete van, az utóbbiak pedig csak nagyon korlátozottan lennének forgalomképesek.

Sportitalokat, ételeket, zseléket se hozz, mert az alapítvány nem tud felelősséget vállalni azok szakszerű tárolásáért a megvásárlásukig.

A SUHANJ! Alapítvány minden felajánlani kívánt futóeszközt a helyszínen elbírál, és fenntarta a jogot, hogy egyes termékeket túlhasználtság vagy a fenti egyéb szempontok figyelembevételével visszautasítson.

Válogatásra fel, keresd elő az elfekvőben lévő cuccaidat.

Minden segítségért köszönet.