Bemelegítések a 34. Telekom Vivicittán

 

A bemelegítés és a levezetés fontos. Ne hanyagold el, mutatjuk, hogy melyik futam előtt, mikor lesz rá lehetőséged. A hétvégén a Life1 Fitness edzői hangolják a tested a futásra!

SZOMBAT

11:05-11:15 Bemelegítés - Szőke Fanni (Life1 Fitness)
Rajt: 11:30 Telekom Minicittá - iskolai nevezők I. futam

11:35-11:45 Bemelegítés - Szőke Fanni (Life1 Fitness)
12:00 Telekom Minicittá - iskolai nevezők II. futam
12:15 Telekom Vivicittá Gyaloglás

12:20-12:30 Bemelegítés - Gyurkovics Anikó (Life1 Fitness)
12:45 Telekom Minicittá - egyéni nevezők
13:30 Suhanj! Futam
14:00 Telekom Vivicittá Családi Futás

14:35-14:45 Bemelegítés - Gyurkovics Anikó (Life1 Fitness)
15:00 Telekom Midicittá

VASÁRNAP

Rajt: 9:00 Telekom Vivicittá Félmaraton
10:35-10:50 Levezetés/nyújtás - Szabó Gréta (Life1 Fitness)
11:15-11:30 Levezetés/nyújtás - Szabó Gréta (Life1 Fitness)


Rajt: 13:00 Telekom Vivicittá 10 km
14:15-14:30 Levezetés/nyújtás - Bátrány Petra (Life1 Fitness)



A trénerekről bővebben:

Gyurkovics Anikó
A Life1 Fitness pattogós, vörös démonja. Szenvedélye az ugrálás, szíve csücske a Kangoo Jumps. Szívesen tart még alakformáló és zsírégető órákat is, hiszen az állóképesség mellett az izmok fejlesztése, erősítése is nagyon fontos, főleg a futók számára. Ezeken kívül mostanában az idősebb korosztállyal is foglalkozik gerincerősítő és tartásjavító tornák formájában. Lételeme a mozgás, így a futás a másik nagy szenvedélye. Eddig 14 félmaratont teljesített versenyeken, és remélhetőleg holnap megszerzi a 15-ig érmét. Nagy álma, hogy szeptemberben a SPAR Budapest Maratont is lefuthassa. Futóként nagyon fontosnak tartja a futás előtti bemelegítést, és az izmok felkészítését egy nagyobb terhelésre. Szóval tarts vele, melegíts be Anikóval együtt! Engedd, hogy felpörgessen!

Szabó Gréta
Gréta a Life1 fitness gyógytornásza és csoportos óra oktatója. Közel 8 éve már annak, hogy tudja, ez az ő hivatása. A pörgős, dinamikus órái mellett majdnem minden napra jut egy stretching óra is, mely nélkül nem lenne teljes a nap. Egy kiadós futás után is elengedhetetlen a megfelelő nyújtás, és a jól megérdemelt lazítás.

Szőke Fanni Fanni 23 éves, 4 éve dolgozik csoportos óraadóként a Life1 termeiben. Fő területei az alakformáló és zsírégető órák, de emellett tart még dance aerobik, cardio kickbox, senior training órákat illetve foglalkozik személyi edzéssel és spartan race versenyre való felkészítéssel is. Szenvedélye a hivatása, hétvégente felnőttképzésben gyakorlati óra vezető oktató. Szabadidejében a fitnesz mellett duatlonban és thaiboxban fejleszti magát. Tavaly tavasszal futotta élete első maratonját 3:48 perc alatt.

Bárány Petra Petra a Life1 termeiben tart body&mind típusú csoportos edzéseket, bodyART-ot, jógát, gerinctréninget és stretchiget. Ezen kívül nagyon szeret gyerekeknek is órákat tartani, pszichológiát tanul és sokat önkénteskedik a szabadidejében, különböző pszichológiai témájú projektekben.