Június 24-ig kedvezményesen a SPAR Budapest Maraton Fesztiválra

 

Közeleg az idő, néhány nap múlva arról fogunk írni, hogy már csak 3 hónapot kell várni Magyarország legnépesebb szabadidősport-eseményéig. Tavaly 33 500-an választották a SPAR Budapest Maraton Fesztivált. Idén (is) légy köztük Te is! Biztosítsd a helyed a rajtvonal mögött nagyon kedvezményes áron június 24-én éjfélig!

Fuss maratont nemzetközi mezőnyben egy olyan útvonalon, amely rálátást enged Budapest legszebb részeire. A SPAR Budapest Maratonon futólépésben megtett városnézés és egy felejthetetlen élmény vár rád: világörökségi helyszínek, Duna-hidak, Gellért-hegy, Budai Vár, Parlament, Margitsziget...

A távok sokfélesége pedig a maraton- és a hosszútávfutók mellett a kezdőket, a legkisebbeket és az idős korosztályt is mozgásra csábítja. A SPAR Budapest Maraton Fesztivál az egyéni futók és gyaloglók mellett a baráti társaságok, a  céges csapatok és a családok közös mozgásának színtere is. Idén újra két váltószámmal is várjuk a csapatokat! Az iskolai nevezők népes tábora 2019-ben is garantáltan felpörgeti a hangulatot.

Az eseményen idén is - távtól függetlenül - minden célba érkezőt éremmel várunk, legyen az futó- vagy gyaloglószám.

2019-ben a 34. SPAR Budapest Maraton Fesztiválon a következő távok közül választhatsz:

A szombati távok - 2019. szeptember 28.:
- Landliebe 10 km
- Riska Minimaraton 5 km
- SPAR 5+10 km
- Erste Maratonka (EMMI Sulifutam, egyéni nevezők futama)
- SPAR enjoy. Gyaloglás
- NESTLÉ Családi Futás
- FODISZ Esélyegyenlőségi Futam
- SPAR 4x2 km váltó

A vasárnapi távok - 2019. szeptember 29.:
- 34. SPAR Budapest Maraton
- Tolle UHT Maratonstaféta (4 fős csapatoknak)
- SPAR Budapest Maraton Párban
- Real Nature 30 km

A futamokon nem fogjuk a kezed, de a felkészülési időszakban igen! Készülj ingyenesen elérhető, online edzésterveink segítségével! Válassz távot, és iratkozz fel még ma! Az edzésprogramokba bármikor becsatlakozhatsz.

Ha az első kilométerek lefutására készülsz, akkor sem kell otthon maradnod. A Futó leszek programba belekezdve Te is biztonsággal rajthoz állhatsz ősszel a SPAR Budapest Maraton Fesztivál egyik futótávján. Próbáld ki!

7200-an már döntöttek, ők ott leszenek szeptember 28-29-én a Pázmány Péter sétány egyik rajtvonala mögött.

És Te?