34. Wizz Air Budapest Félmaraton: 1 hónap a rajtig

 

Szeptember 8-án megint elrajtol Magyarország kedvenc félmaratonja. 21,1 kilométer budapesti panorámával. Futhatod egyéniben, a pároddal vagy barátokkal/kollégákkal közösen. Ott leszel?

Tavaly 15201 futó állt a Wizz Air Budapest Félmaraton rajtvonala mögött, hogy sok ezer futótársával együtt teljesítse a legyőzhető távolságot. Gyere, és éld át az esemény fantasztikus hangulatát. Ha még nem próbáltad, a Wizz Air Budapest Félmaraton a legjobb választás az első félmaratonhoz, a remek hangulat és a futótársak törődése biztosan átsegít az esetleges holtpontokon. Ha már próbáltad, idén ismételj, és fusd meg életed legjobbját.

Idén is hitelesített útvonalon futhatsz az év kedvenc félmaratonján, vagyis a pályát a nemzetközi standardek szerint mérjük és jelöljük ki. Útvonaltérképünket idekattintva éred el. Az útvonal idén is kevesebbet kering a belváros utcáin, a budapesti rakpartokról viszont többször is megcsodálhatod Budapest látványosságait, elfuthatsz a Parlament előtt, odaát ott magaslik majd a Budai Vár és a Gellért-hegy, a Duna és a pesti hidak lenyűgöző látványa pedig végigkísér az útvonalon.



Ha mániákus félmaratonfutó vagy, azaz részt veszel a BSI FélmaratonMánia akciójában, akkor mindenképp ott a helyed szeptember 8-án a rajtvonal mögött, ugyanis a Wizz Air Budapest Félmaraton a mánia első őszi állomása.

Ha még nem állsz készen egy félmaratonra, vagy sérülésből jössz épp vissza, párban és trióban is rajthoz állhatsz az eseményen. Az NN Páros Félmaraton futói 12,7 és 8,4 km-s bontásban teljesíthetik a 21,1 kilométeres távot. A Laufenn Trió Félmaraton csapattagjai között pedig a következő szerint oszlik meg a táv: 8,3 km - 7 km - 5,8 km.

Az eseményen minden egyéni futót és minden váltótagot éremmel várunk a célban.



Ha mérnök, informatikus vagy közgazdász vagy, akkor egyéni indulóként a szakmai bajnokságokban is részt vehetsz - mindezt külön nevezési díj nélkül. A szakmai bajnokságokról itt írtunk bővebben!

Bárhol is tartasz a felkészülésben, a legjobb motiváció mindig a nevezés. Nevezz még ma!