BSI Sport applikáció: már letölthető

 

A BSI Sport App teljes áttekintést nyújt a BSI eseményeiről, egy helyről kaphatsz információt a számodra leginkább érdekes részletekről.

Az eseménykereső segít választani, segítségével saját szempontjaid alapján szűrhetsz a kedvenc sportágadra vagy a neked szimpatikus távokra.

A téged érdeklő eseményeket, versenyszámokat a kedvencek közé teheted, hogy később egyszerűen megtaláld őket.

A részletes eseményinformációk az előzetes és a helyszíni tájékozódást egyaránt segítik. Az általános információk mellett a következőket is megtalálod az applikációban: - interaktív helyszínrajzok, - letölthető helyszínrajzok, - útvonaltérképek, - rajtlisták, - eredménylisták.



Ha az esemény helyszínére indulva frissíted az adatokat Wifi kapcsolaton, a helyszínen már offline módon is minden információt megtalálsz, kiváltva ezzel a korábban, nyomtatott formában elérhető műsorfüzetet.

Az alkalmazásból könnyen elérhető a BSI futókövető oldala, a bsi.raceinfo.hu és a FutóFotó által készített képek is.

Követheted a Futanet.hu híreit, és feliratkozhatsz az aktuális edzéstervekre.

Kipróbálod?

Töltsd le a BSI Sport alkalmazást a telefonodra vagy más készülékre a megfelelő logóra kattintva, és használd mostantól bárhol, mobilon!

Az alkalmazásban az eseményinfomációk már teljes körűen szerepelnek. A BSI idei eseményeinek részleteit folyamatosan töltjük fel és frissítjük. Kérjük, használd türelemmel az applikációt, leld örömöd benne!

Az alkalmazás elérhető az AppStore-ban vagy Google Play áruházban.