A Wizz Air Budapest Félmaraton rajtszámainak átvétele

 

A rajtszámodat szeptember 6-ától tudod átvenni kizárólag az esemény helyszínén, az ELTE Lágymányosi Campusának északi tömbjében. A rajtszámátvételi időpontokért kattints a cikkre, vagy tájékozódj az eseményinformációból.

Nevezett versenyzők a rajtszámukat a nevezést visszaigazoló e-mail bemutatásával tudják átvenni a rajtszámaikat.

A Wizz Air Budapest Félmaraton, az NN Páros Félmaraton és a Laufenn Trió Félmaraton pontos,részletes rajtszámátvételi időpontjai a következők:

- szeptember 6-án 8:00-18:00 között (az OB indulók ezen a napon csak 15:00-18:00 között, a későbbiekben teljes nyitvatartási időben vehetik fel rajtszámaikat);
- szeptember 7-én 9:00-18:00 között;
- szeptember 8-án 6:00-7:30 között;

A rajtszámátvételi asztalokhoz akkor engedünk be, ha valamelyik asztal felszabadul. A rajtszámátadó asztalok nincsenek rajtszám szerint tagolva, bármelyik szabad asztalhoz állhatsz.
FONTOS, hogy tudd a rajtszámodat, amikor az asztalokhoz sorba állsz.
Amennyiben nem tudod a rajtszámodat, a versenyközpont melletti táblákon elhelyezett rajtlistán megtalálod.

Az első félmaratonjukat teljesítő indulók egy speciális "ELSŐ FÉLMARATONOM" feliratú rajtszám viselésére jogosultak.
Ezt a rajtszámot a rajtszám felvételekor kell kérni (akik a nevezéskor jelezték, automatikusan kapják az egyéni rajtszámukkal együtt), és hátul lehet viselni.

Rajtszámviselési szabályok:
A rajtszámodat - kérjük, elöl viseld. Ügyelj rá, hogy mindig jól látható legyen, és ne hajtsd össze! Szabálytalan rajtszámviselés esetén 10 perc időbüntetést kaphatsz! Gondoskodj róla, hogy a rajtszámod helyesen legyen felerősítve, ehhez a rajtcsomagban és a nevezési pultokon találsz biztosítótűket.

A Lágymányos-kör rajtszámátvételi időpontjai:
- szeptember 6-án 8:00-18:00 között;
- szeptember 7-én 9:00-18:00 között;
- szeptember 8-án 9:30-11:15 között.