Parkolás a 34. Wizz Air Budapest Félmaraton idején

 

Az esemény helyszínén, a Pázmány Péter sétány környékén csak korlátozott számban állnak rendelkezésre parkolóhelyek. Mivel az eseményre több tízezer résztvevőt várunk, várhatóan nem lesz könnyű szabad parkolóhelyet találni, ezért arra kérünk, hogy lehetőleg gyalogosan, kerékpárral vagy a tömegközlekedést használva érkezz a helyszínre. Ha mégis autóval jönnél, a helyszíntől távolabb eső parkolóhelyeket vedd igénybe, és ne autóval próbáld megközelíteni a helyszínt.

A versenyhelyszín, vagyis az ELTE Lágymányosi Campusa közelében találod a Kopaszi gát elején kialakított parkolóterületet. Ott térítés ellenében tudsz parkolni. A helyek száma ott is korlátozott, ezt - kérjük - vedd figyelembe, amikor érkezésed időpontját tervezed.

Bárhogy is döntesz, mindenképpen érkezz időben, és hagyj magadnak elég időt a megfelelő parkolóhely megtalálásához vagy a tömegközlekedés használatához, hogy a verseny előkészületeinek percei nyugodtan telhessenek.

Az esemény helyszínén a KRESZ és az általános parkolási szabályok betartása mellett parkolj és közlekedj! Az esemény zsúfoltsága nem ad felhatalmazást a szabálytalan parkolásra (pl. zöld területen történő megállás).

Köszönjük, hogy figyelsz minderre!