Indul a Spuri Aranykártya 2020 program

 

Egy november végi meglepetést hoztunk eseményeink rendszeres résztvevőinek. A meghirdetett január 15-éhez képest több mint másfél hónappal korábban, már mostantól, november 29-től felhasználható a Spuri Aranykártya 2020 kedvezménye a BSI eseményeire történő nevezéshez.Kicsit felpörgettük az év vége felé már lassulni készülő fogaskerekeket, osztottunk-szoroztunk, futókilométert kalkuláltunk, és így - a mindenki által várt január 15-i időpontnál - több mint másfél hónappal korábban, már ma, november 29-én élesítettü a "Spuri Aranykártya 2020" programot.
Ha 2019-ben is aranykártyás vagy, ez téged nem érint, viszont ha eddig nem voltál az, de a 2019-es sportteljesítményeddel kiérdemelted a státuszt, akkor használd ki a lehetőséget, és nevezz kedvezménnyel eseményeinkre, - például az 5. Zúzmara Félmaraton és Futófesztiválra, melynek aktuális nevezési határideje december 9-én jár le, vagy a 13. Spuri Balaton Szupermaraton távjaira, mely esetén december 12. a következő lejárat.

Ha ebben a listában megtalálod a neved, Te is Spuri Aranykártyás lettél 2020-rae, olvass tovább, fontos infók jönnek!

A kedvezmény egyelőre még csak a BSI-események nevezésére vehető igénybe, teljes körűvé akkor válik, ha az erről szóló, virtuális Spuri Aranykártyát tartalmazó sms-t is megkapod (december 13-ig). Az sms előtt egy gyors adategyeztetésre szeretnénk kérni. A nevezési rendszerünkben megadott e-mail címedre küldünk egy levelet, melyben a nálunk megadott adataid egy része is szerepel. Kérjük, nézd meg a levelet (ha a béerkezett levelek között nem találod, kukkants be a spam vagy promóciók mappába is, majd húzd át innen a beérkezett levelek közé), és változás esetén kövesd az abban szereplő lépéseket!

Ha még nem szerepelsz a listában, ne ess kétségbe, ez még nem a végleges lista, a most aktivált több mint 4300 Spuri Aranykártyás a 16. K&H mozdulj! Balaton maraton és félmaratonnal bezárólag teljesítette a feltételeket, a 6. Blikk Mikulásfutás után futunk még egy kört és értesítjük azokat, akik azzal az eseménnyel váltak jogosulttá.